Otrdiena, 21.maijs

redeem Akvelīna, Ernestīne, Ingmārs

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Baldonē dzeršanas laikā sadur divus vīriešus

Pagājušajā nedēļas nogalē 9.februārī ap pulksten 22.30 Baložu iecirkņa policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Pasta ielu, Baldonē, kur kādā dzīvoklī izcēlies konflikts un tur ar durti grieztām brūcēm atrodas divi vīrieši.

Policijas darbinieki nekavējoties ieradās notikuma vietā un noskaidroja, ka visi trīs vīrieši kopīgas alkohola lietošanas laikā sastrīdējušies, viņu starpā izcēlies konflikts, kā rezultātā viens no pudeles brāļiem, aizstāvoties nodarīja miesas bojājumus pārējiem diviem vīriešiem. Policisti iespējamo iespējamo vainīgo aizturēja un nogādāja policijas iecirknī, bet vēlāk aizturētais tika ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Savukārt abi cietušie – 1978.gadā un 1979.gadā dzimušie vīrieši ar dažādām traumām tika nogādāti medicīnas iestādē.

Aizturētais ir 1977.gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš jau nonācis policijas redzeslokā. Par šo gadījumu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 128.panta par tīša miesas bojājuma nodarīšanu, pārkāpjot nepieciešamās aizstāvēšanās robežas.