6 padomi, kas jāievēro, lai attiecības būtu ilgstošas

Attiecības 30.decembris 2018
 
Pixabay
Beāte Purmale
 
Patiesībā tu jau nekādās grāmatās vai interneta dzīlēs neatradīsi savu īsto laimes vai mīlestības formulu. Tas katram jāatklāj pašam, ne visiem tas izpaužas vienādi. Galvenais ir klausīt sirdij un dažbrīd neignorēt arī veselā saprāta balsi. Taču, ja tu vēlies savas attiecības uzlabot vai centies, lai tās neaiziet pa burbuli, ņem vērā dzīvesstila žurnāla teachmesoul.com sagatavotos sešus principus, pēc kuriem vadoties spēsi ilgstoši saglabāt cieņpilnas un pozitīvi caurstrāvotas attiecības.

1. Nedomā negatīvas domas

Viss izdosies un nokārtosies, ja vien tu ieslēgsi pozitīvo domāšanu un nekoncentrēsies tikai uz negatīvo. Jo vairāk domāsi par to, ka viss neiet kā smērēts, tad nekas arī neatrisināsies. Šī negativitāte iespaidos arī tavu otro pusīti, un tavs patneris ar laiku zaudēs pacietību. Lai tavas attiecības būtu veiksmīgas, tev jākļūst par cilvēku, kurš nekad neļaus, lai negativitāte ienāk attiecībās. Domā pozitīvi un vairo ap sevi labo!

2. Prāta spēlēm stingru - nē

Prāta spēles attiecībās tev nesniegs ietekmi pār citiem. Tās tikai pasliktinās visu jau saknē. Tev savam partnerim jādara skaidri zināms, kā jūties, kādas ir tavas emocijas, neesot ne manipulatīvam, ne sabotējot labas attiecības.

3. Kļūsti par otra labāko draugu

Saistības satur kopā divus cilvēkus. Nerimstoša iekāre arīdzan ir nepieciešama īstās attiecībās. Tev ir arī jāspēj novērtēt un respektēt savu partneri. Mīlestība var būt satuvinājusi jūs abus kopā, taču kaisle, uzticība un cieņa darīs tevi stiprāku. Jums abiem jākļūst par labākajiem draugiem, tāpēc, ka mīlestība var pagaist, taču spēcīga draudzība izdzīvo cauri laikiem.

4. Nav uzticības, nav attiecību

Uzticība ir jebkuru attiecību pamats. Uzticēšanās savam partnerim palīdzēs izvairīties no vēlmes būt greizsirdīgam. Tu varbūt esi ticis sāpināts iepriekšējās attiecībās, taču tas nenozīmē, ka tagadējai otrajai pusītei būtu jāsadzīvo ar tavu pagātnes bagāžu.

5. Izvēlies cilvēku ar līdzīgu perspektīvu

Katram cilvēkam ir individuāla uztvere un pārliecība, taču, ja otra pasaules redzējums nesakritīs ar tavu un būs krasi atšķirīgs, tad viņam būs grūtāk izprast tevi. Viņš vienkārši nedomās tāpat kā tu. Tu jutīsies laimīgs ar savu partneri tikai tad, kad pratīsi otram sniegt pietiekamu daudzumu cieņas un mīlestības. Ja tā būs tikai vienpusēja izpausme, tu noteikti negribēsi tā vairs turpināt.

6. Nesasteidz attiecības

Šī ir viena no vislielākajām attiecību kļūdām. Cilvēks, kurš tevi pievelk, kļūst par tavu apsēstību un tu ar viņu vēlies uzsākt attiecības nekavējoties? Taču tā nevar, ir jāpaiet laikam, lai tu spētu izprast otru cilvēku. Labāk sagaidi to liktenīgo. Gudrāk ir pagaidīt mazliet ilgāk priekš tā īstā un vienīgā, nekā būt "pieāķētam" pie neīstā, pie tā, kurš tevi neizprot līdz sirds dziļumiem.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija