Stjuarte atklāj, kāpēc lidojumu laikā nevajadzētu šņaukt degunu

tautaruna.lv 20.aprīlis, 21:33
 
pexels.com
Stjuarte Tarina Milhausa no ASV savā "TikTok" kontā stāstīja, ko, viņasprāt, pasažieri nedrīkstētu darīt lidojuma laikā. Viens no viņas argumentiem raisīja plašas diskusijas. Viņa aicināja pasažierus lidojuma laikā nešņaukt degunu, sēžot savā sēdvietā, min "Daily Star".

Kāpēc stjuarte pasažieriem liedz šņaukt degunu?

Stjuarte norādīja, ka, viņasprāt, tie pasažieri, kuri lidojuma laikā skaļi šņauc degunu, izturas necienīgi ne tikai pret citiem lidmašīnas pasažieriem, bet arī apkalpes locekļiem.

"Es neesmu pārliecināta, kāpēc man tas būtu jāsaka, bet mēs nevēlamies dzirdēt, kā jūs šņaucat degunu, kamēr atrodamies slēgtā, šaurā vidē. Tā ir necieņa pret citiem cilvēkiem," sociālajos medijos pauda stjuarte.

Saprotams, ka saaukstēšanās gadījumā ir teju neiespējami neizšņaukt degunu lidojuma laikā. Tieši tāpēc stjuarte norāda risinājumu, viņa aicina apslimušos pasažierus doties izšņaukt degunu tualetē, lai citi nejustos nepatīkami. "Man šķiet, ka jūs varētu doties uz vannas istabu un izšņaukt degunu. Mēs nevēlamies jūs redzēt, dzirdēt, zināt, ka jūs šņaucat degunu."

Tāpat viņa norāda, ka nevajadzētu salonā, sēžot blakus citiem cilvēkiem, urbināt degunu. "Ja jums ir jārubina deguns, dodieties uz vannas istabu un izmantojiet salveti. Atvainojiet. Tu sēdi blakus vairākiem citiem cilvēkiem. Mēs nevēlamies atrasties blakus deguna urbinātājam."

Līdzīgu viedokli viņa pauda arī par purkšķu palaidējiem, aicinot nokārtot šīs lietas tualetē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:16

Jaunākās diskusijas