Atrasta 1969. gadā rakstīta skolnieces eseja par nākotnes pasauli; dažas prognozes ir piepildījušās

tautaruna.lv 29.aprīlis, 3:30
 
pexels.com
1969. gadā skolnieces rakstīta eseja atklāj daudz interesantu faktu. Tai laikā 11 gadus vecā meitenīte prognozēja, kāda varētu izskatīties nākotne. Interesanti, ka viņas pareģojumi ir daļēji piepildījušies, norāda "The Sun".

Pavisam nesen tika atrasta pirms 55 gadiem rakstīta kādas skolnieces eseja. Restauratoram Pīteram Bekertonam tika lūgts restaurēt vecu dīvanu. Viņš vienā no dīvāna spraugām atrada 1969. gada 23. februārī rakstītu skolnieces eseju.

Eseja, kas datēta ar 1969. gada 23. februāri, sākas ar to, ka meitene iztēlojas savu nākamo vīru, kas nāk mājās no darba.

Viņa rakstīja, ka vīrs, pārnākot mājās, zvanījis draugam. Tai laikā bija pieejami vien parastie telefoni jeb telefoni ar vadu, taču meitenīte rakstīja, ka nākotnē tiks izgudroti tādi telefoni, kur zvanot būs iespējams ekrānā redzēt cilvēku, ar kuru runā, jeb būs pieejama video zvana funkcija.

Meitenīte, kas dzīvoja Lielbritānijā, pirms 55 gadiem paredzēja, ka nākotnē būs pieejami īpaši lieli televizori, kuru kanālus varēs pārslēgt, izmantojot īpašas pultis.

Pītera sieva nolēma, ka eseju nepieciešams publiskot un, iespējams, atradīsies tās autore, kura šobrīd varētu būt 66 gadus veca. Viņa piebilda: “Tas bija tik interesanti, jo, skatoties uz to šodien, viņas prognozes ir gandrīz pareizas, taču savā bērnišķīgi nevainīgajā veidā viņa domāja, ka tas viss notiks pēc 10 gadiem."

Lai arī viņa precīzi pareģoja telefonu attīstību, tomēr dažas viņas prognozes nav piepildījušās. Meitene paredzēja, ka nākotē pārtika būs pavisam citāda - maltītes būs aptuveni vienas košļājamās gumijas lielumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:51

Jaunākās diskusijas