Volmārs komentē skandālu Kaimiņa raidījumā

tautaruna.lv 7.maijs, 4:30
 
Ekrānšāviņš
Leģendāro kultūras žurnālistu Andreju Volmāru pamatīgi nokaitinājis un aizvainojis bijušais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, kurš viņu bija uzaicinājis uz savu raidījumu "Suņu būda".

Kā vēstījām, uz daudziem A. Kaimiņa jautājumiem A. Volmārs atbildēja netieši vai norādīja, ka konkrētā tēma viņu neinteresē. Vissaspīlētākā gaisotne radās brīdī, kad A. Kaimiņš taujāja žurnālista domas par krievu valodu sabiedriskajos medijos. Žurnālists atbildēja ar jautājumu: "Kāpēc jābūt Latvijas valstī sabiedriskajos medijos krievu valodai?" "Tu direktoram to esi teicis?" prasīja A. Kaimiņš. "Tas jau nav atkarīgs no viņa... [..] liekam mieru Latvijas Televīzijai. Es nedrīkstu pēc ētikas kodeksa kritizēt un vērtēt televīziju. Mēs tūliņ pārtraucam šo sarunu. Nākamais jautājums," tā A. Volmārs. A. Kaimiņš gan nelikās mierā un sarunu turpināja: "Tu jau principā 10 minūtes neatbildi konkrēti uz jautājumu!" "Tad beidzam, viss, paldies," sacīja A. Volmārs un pameta studiju, fonā nosakot, ka Kaimiņš viņam uzdodot stulbus jautājumus, tāpēc viņš uz tiem neatbildot.

Volmārs, komentējot notikušo, Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Roku viņam vairs nespiedīšu" izdevumā "Privātā Dzīve" saka, ka viņš apjuka no Kaimiņa provokatīvajiem jautājumiem.

"Artuss burtiski gāzās man virsū ar provokatīviem jautājumiem, un es vienkārši apjuku. Biju šokā. Es kā idiots pirms tam neuzprasīju, par kādām tēmām runāsim, un arī viņš man to neteica. Sajūta bija kā ar bomi pa pieri," atklāj Andrejs. Viņš jutās tik aizvainots, ka nolēma vienkārši doties prom, nepabeidzot šo sarunu.

"Gribēju būt solīds. Taču ar šādu deģ…rātu nevar būt solīds," pikts ir kultūras žurnālists, piebilstot, ka satiekot viņam roku vairs nespiedīs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas