FOTO: Vēzis pamatīgi mainījis karali Čārlzu

tautaruna.lv 15.maijs, 3:00
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Lielbritānijas karalis Čārlzs III pēc slimības atvaļinājuma ir atgriezies pie karaļa pienākumiem. Jāatgādina, ka februārī viņam tika diagnosticēts vēzis.

Nesen Čārlzs III un viņa sieva karaliene Kamilla apmeklēja vēža ārstēšanas centru, kur runāja ar pacientiem un speciālistiem. Paparaci un fanu pūlis pulcējās pie ieejas medicīnas centrā, lai savām acīm ieraudzītu karaļpāri, raksta Daily Mail.

Čārlzs izskatījās dzīvespriecīgs, taču vērīgie fani nevarēja nepamanīt, cik daudz svara viņš zaudējis. Pat šķita, ka uzvalks viņam kļuvis mazliet par lielu. Turklāt sabiedrība vērsa uzmanību uz monarha sarkanajiem acu baltumiem, viņa iekritušo seju un sārtajām rokām. Acīmredzot ķīmijterapija atstāj savas pēdas.

Čārlzs III joprojām saņem ambulatoro medicīnisko aprūpi, viņa ārstēšana nav pabeigta. Bekingemas pils apgalvo, ka Elizabetes II dēls ir atveseļojies, taču karaliskajam namam pietuvināti cilvēki saka, ka realitāte nav tik rožaina.

Tāpēc pirms nedēļas Londonā tika steidzami atjaunināts Čārlza III bēru plāns ar koda nosaukumu “Menai tilts”.

Atceramies, janvāra vidū Lielbritānijas karalis trīs naktis pavadīja slimnīcā. Palielinātas prostatas dēļ Čārlzam III tika veikta medicīniska manipulācija, kuras laikā tika atklāts vēzis. Precīza karaliskās personas diagnoze tiek slēpta. Tikmēr pils precizēja, ka runa nav par prostatas vēzi, kā daudzi varētu domāt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas