Jaunumi Bindru ģimenē: nepilngadīgā Estere gatavojas kāzām

tautaruna.lv 15.maijs, 5:00
 
Ekrānšāviņš
Realitātes šovā “Ģimene burkā” viesojās iepriekšējo sezonu dalībnieki – spilgtā Bindru ģimene. Atceroties savu ienākšanu šovā un stāstot par pēdējā laika jaunumiem, Agrita kļūst noslēpumaina – ģimenē ir šādi tādi jaunumi.

Viņu dzīvēs ir ienākuši jauni cilvēki un arī vēl jo ciešāk nostabilizējušies jau esošie, un vasaras otrajā pusē gaidāms kāds priecīgs notikums - Estere gatavojas kāzām!

Agrita atklāj: “Nu kāds Esterei jautāja - nu kad tad būs tās kāzas? Un Estere atbildēja - jo ātrāk, jo labāk. Bet tā kā mēs zinām, ka “jo ātrāk, jo labāk” nav iespējams, un ir jāgaida vismaz trīs mēneši, nu tad gaidām”. Steigties nevar, jo Estere vēl nav pilngadīga, un šī iemesla dēļ viņai nav arī saderināšanās gredzena - pati visu laiku esot spiedusi uz to, ka jāsagaida vismaz pilngadība.
Par savu izvēli un attiecībām Estere ir pilnīgi pārliecināta: “Pa visu šo laiku, kamēr es esmu kopā ar savu draugu, es esmu sapratusi to, ka es ar viņu patiešām spēju iztēloties savu dzīvi nākotnē. Es noteikti varu teikt to, ka man ir blakus īstais mans cilvēks un jau nevaru sagaidīt, kad es būšu sieva.”

Arī Agrita neslēpj, ka jau astoņus mēnešus ir attiecībās un saņēmusi mājienus par kāzām! Taču neuzskata sevi par bildinātu un publiski par to nerunā, jo īstu bildinājumu un gredzenu nav saņēmusi.

Jau ziņots, ka Bindri pameta šovu pēc skandāla ar Mailo.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas