5 paņēmieni, kā mājās dārzeņus saglabāt svaigus pēc iespējas ilgāk

Dzīvo gudri! 24.marts 2020
 
Baiba Puriņa
 

5 / 6

pixabay

5. Saldē dārzeņus, kurus neēdīsi uzreiz

Dārzeņu saldēšana ir lielisks veids, kā pēc iespējas ilgāk saglabāt to vērtīgās uzturvielas un garšu. Daudzus dārzeņus pirms saldēšanas jāaplaucē - dārzenis vesels vai sagriezts vienu līdz divas minūtes jāvāra un tad uzreiz jāieliek ledusaukstā ūdenī. Šādi dārzeņus varēsi lietot aptuveni gadu.

Piezīme: saldēšanu neiesaka salātiem, kartupeļiem, redīsiem un saldajiem kartupeļiem.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija