4 padomi, kā pareizi uzglabāt ogas un garšaugus ziemai

Dzīvo gudri! 14.augusts 2020
 

2 / 4

pexels.com


2. Pievieno ēdienam vai uzlej tējās

Vislabākais un efektīvākais veids, kā uzņemt vērtīgās vielas, kas atrodas ogās, protams, ir iekšķīgi - pievienojot ēdienam vai uzlejot tējās. Ogas ir lielisks A, B un C vitamīnu un arī antioksidantu avots, tāpēc to iekļaušana uzturā vēlama visa gada garumā. Saldētas ogas ziemā var ēst veselā veidā, pievienot putrām, desertiem vai gatavot no tām smūtijus. Jebkuras kaltētas ogas var pievienot brokastu muslim, kā arī iekļaut pašgatavotu enerģijas batoniņu sastāvā. Savukārt žāvētas ogas vislabāk derēs dažādiem konditorejas izstrādājumiem.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija