6 lietas, kuras nekad nevajadzētu turēt mājās

Dzīvo gudri! 10.augusts 2022
 
pexels.com
Eksperti norādā, ja jums mājās ir kāda no tālāk nosauktajām lietām, tad jums nekavējoties no tās ir jāatbrīvojas!

pexels.com

1. Salauzts pulkstenis

Laiks simbolizē izaugsmi un attīstību. Ja jūs mājās glabājat salauztu pulksteni, tas zemapziņā var veicināt pretēju procesu. Eksperti iesaka uzreiz atbrīvoties no salauztiem pulksteņiem vai tos salabot. Turot mājās salauztu pulksteni mēs "bremzējam" savu dzīvi!

pexels.com

2. Veci kalendāri

Kalendāri, līdzīgi kā pulksteņi, simbolizē izaugsmi un attīstību. Tāpēc nav ieteicams pie sienas turēt aizgājušo gadu kalendārus, pat ja ļoti simpatizē tajā esošās fotogrāfijas. Pie sienas novietojiet tikai atbilstošā gada kalendāru, lai simbolizētu dzīves ritumu un manifestētu savu izaugsmi un attīstību.

pexels.com

3. Fotogrāfijas/gleznas ar negatīvu "piesitienu"

Fotogrāfijas vai zīmējumi, kuros attēlotas negatīvas emocijas, notikumi, var ietekmēt jūsu pašsajūtu. Šādu fotogrāfiju atrašānās redzamā vietā var veicināt skumjas, vietulības sajūtu un depresīvu noskaņojumu.

pexels.com

4. Salauztas mēbeles

Mājās nekādā gadījumā nav ieteicams turēt salauztus priekšmetus - mēbeles, traukus u.c. Šādas salauztas lietas mājās vairo negatīvu enerģiju. Ja vien šos priekšmetus nav iespējams salabot, tūlīt pat no tiem atbrīvojaties.

pexels.com

5. Spoguļi

Spoguļi, protams, ir ļoti svarīgi mūsu ikdienas dzīvē. Tomēr pastāv divi ļoti nozīmīgi noteikumi - atbrīvojaties no saplēstiem spoguļiem un nekādā gadījumā tos nenovietojiet guļamistabā iepretim gultai. Leģenda vēsta, ja mājās atrodas saplīsis spogulis, tas nes neveiksmi uz septiņiem gadiem.

pexels.com

6. Melnas durvis

Eksperti iesaka izvairīties no melnām mājas ārdurvīm. Ja jums mājās ir melnas krāsas durvis, ieteicams tās pārkrāsot. Saskaņā ar fen šui, melnas krāsas ārdurvis "pievelk" neveiksmi.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija