3 tējas, kuras ieteicams dzert īsi pirms gulētiešanas

Dzīvo gudri! 18.septembris 2022
 
pexels.com
Ja vakaros izjūtat satraukumu, stresu, kā rezultātā jums ir grūtības iemigt, jums var palīdzēt šīs trīs tējas. Tās mazina trauksmi un tajā paša laikā veicina labu miegu.

pexels.com

1. Kumelīšu tēja

Kumelīšu tējai piemīt daudz labu īpašību. Ja jūs izjūtat trauksmi, miega problēmas, tad īsi pirms gulētiešanas dzeriet kumelīšu tēju. Kumelītes palīdzēs atslābināties, nomierināt satraukto prātu un uzlabos miega kvalitāti. Tā ir dabiska miega veicinoša tēja. Kumelītes satur antioksidantu apigenīnu. Tieši šajā augā esošais apigenīns palīdz mazināt satraukumu.

pexels.com

2. Baldriāna tēja

Kā zināms, tad brīžos, kad izjūtam stresu, satraukumu, ieteicams lietot baldriāna pilienus, tabletes. Šīs ir dabisks satraukuma, stresa mazinošs līdzeklis. Vakaros, kad izjūtat lielu uztraukumu un nepējat iemigt, ieteicams dzert baldriānas saknes tēju. Tā spēs nomierināt satraukto prātu un jums būs daudz vieglāk iemigt.

unsplash.com

3. Lavandas un melisas (citronmētras) tēja

Melisas jeb citromētras tēja var palīdzēt mazināt stresu un trauksmi. Apvienojot citronmētru kopā ar lavandas tēju, iegūsiet perfekto saderību jeb dzērienu, kas efektīvi palīdzēs ne tikai mazināt trauksmi, bet veicinās labu miegu.

Avots

*Raksti Lifehacks.lv ir paredzēti tikai informatīviem un izglītības mērķiem, tie neaizstāj profesionālu medicīnisko padomu, diagnostiku vai ārstēšanu. Vienmēr konsultējieties ar ārstu, ja jums rodas jautājumi par veselības stāvokli.

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Tieši tā! Dzeriet pirms gulētiešanas šķidrumu un no rīta jums būs aizpampušas acis un izdzertais šķidrums nakts vidū prasīsies ārā...

18.septembris 2022 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija