Sieviešu un vīriešu starpsezonas virsjakas - 2022. gada rudens/ziemas pārskats

Mode un stils 16.decembris 2022
 
Publicitātes foto
Pm Publicitātes materiāls
 
Kā ģērbties sezonas laikā, kad temperatūra dienas laikā mainās par dažiem grādiem? Pamats ir augstas kvalitātes starpsezonas virsjaka.

Sieviešu un vīriešu modeļi, kas piemēroti mainīgajiem laika apstākļiem, ir ne tikai funkcionāli, bet arī moderni un universāli. Pastāstīsim par to sīkāk!

Starpsezonas virsjaka — ko tas nozīmē? Skaidrojam

Vēsi rīti, salnas naktīs, siltas dienas, te saule, te lietus — laika apstākļi gadalaiku mijā mainās tāpat, kā kaleidoskopā, tāpēc esiet gatavi jebkuriem apstākļiem. Vissvarīgākais garderobes elements būs starpsezonas virsjaka, kas efektīvi pasargās no aukstuma, vēja vai lietus un tajā pašā laikā uzsvērs pilsētas tēla raksturu. Ko tas nozīmē praksē? Virsdrēbēm gadalaiku maiņas laikā nevajadzētu būt pārāk siltām vai pārāk vieglām. Mēs meklējam vidējo starp džinsa jaku, kas ir aktuāla vasaras pēdējās dienās, un dūnu jaku, kuru mēs valkājam galvenokārt ziemā.

Labākā izvēle ir vieglas, bet siltumu saglabājošas sieviešu pilsētas jakas un vīriešu pilsētas jakas, kas izstrādātas, ņemot vērā mērenu gaisa temperatūru un mainīgus laika apstākļus. Kuri modeļi būs vispiemērotākie?

Modernas sieviešu starpsezonas virsjakas — šie modeļi ir aktuāli

Modernākās sieviešu starpsezonas virsjakas 2022. gada rudenim apvieno funkcionalitāti un sievišķīgu dizainu. Tām bieži ir piegriezums, kas akcentē siluetu, un krāsas, kas lieliski atbilst tendencēm. Papildus klasiskajai melnajai krāsai ir rozā, zilā, piparmētru zaļā un smilškrāsa. Pateicoties tam, katra sieviete atradīs virsjaku, kas atbilst viņas stilam. Kuru modeli izvēlēties ne tikai, lai izskatītos lieliski, bet galvenokārt, lai baudītu komfortu?

Sieviešu starpsezonas krekla piegriezuma virsjakas — 2022. gada rudens hits

Lieliska iespēja ir krekla piegriezuma virsjaka vai populārais shacket (no angļu valodas shirt - krekls + jacket - virsjaka). Piegriezums atgādina klasisku lielizmēra kreklu, taču virsjaka ir izgatavota no silta materiāla. Nav nejaušība, ka šis dizains rod sajūsmas izpausmi lielāko pilsētu ielās. Tas ir ērts, nodrošina pārvietošanās brīvību, ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai un piedāvā daudzas iespējas.

Sieviešu starpsezonas krekla piegriezuma virsjaka ir lielisks pamats rudens garderobei. Varam to veiksmīgi kombinēt ar kleitām, kā arī valkāt ar džinsiem vai legingiem un pat papildināt ar ērtu, siltu treniņtērpu. Šo modeli var valkāt arī agrā pavasarī.

Sieviešu starpsezonas stepētās virsjakas

Sieviešu stepētās virsjakas ir absolūts hīts vairāku sezonu garumā. Tās ir vieglākas par klasisku dūnu virsjaku, bet siltākas par ramones vai džinsa virsjaku. Pateicoties tam, tās nodrošina optimālu komforta līmeni sezonas laikā. Stepēta virsjaka jūs sasildīs, taču neradīs pārkaršanu, tāpēc tā būs lieliska izvēle 2022. gada rudenim. Turklāt lielākajai daļai modeļu ir ūdeni atgrūdošs virskārtas materiāls. Tātad, ja meklējat starpsezonas jaku aizsardzībai no lietus, šis piedāvājums noteikti ir piemērots.

Izvēlei piedāvājam lielu skaitu krāsu un fasonu. Joprojām modē ir sporta modeļi ar kapuci — ideāli piemēroti skriešanai pa pilsētu, riteņbraukšanai vai skrituļošanai. Jaunajiem modeļiem ir elegantāks piegriezums un rombu vai zigzaga stepējums.

Sieviešu starpsezonas vestes — 2022. gada rudens galvenā tendence

Daudzos stilos atradīsiet arī klasisku dūnu vesti. Lai gan mēs to zinām jau gadiem ilgi, šoruden tā pārspēj popularitātes rekordus. Ļoti praktiska iespēja gadalaiku maiņas laikā, kas būs piemērota gan sportam un ikdienai, gan kombinācijā ar elegantāku apģērbu.

Starpsezonas virsjaka bez piedurknēm pasargās jūs no aukstuma, un tā ir ideāli piemērota arī saulainās dienās, kad dzīvsudraba stabiņš iet uz augšu. Mūsu komforts ir atkarīgs tikai no tā, ko mēs ģērbjam zem vestes. Tas var būt silts sporta krekls, kokvilnas krekls ar garām piedurknēm un pat T-krekls vai viegla, sievišķīga kleita.

Modernākās vīriešu starpsezonas virsjakas 2022. gada rudenim un ziemai — funkcionalitāte un lielisks dizains

Ideālai vīriešu starpsezonas virsjakai jābūt kombinējamai ar daudziem apģērba gabaliem un jāveic sava funkcija visos laika apstākļos. Vīriešiem 2022. gada rudens sezonā ir pieejams ļoti plašs pilsētas stila virsjaku piedāvājums. Kādas virsjakas ir vismodernākās?

Vīriešu sporta virsjakas ir ideāli piemērotas 2022. gada rudens-ziemas gadalaiku mijā

Vīriešu sporta virsjaka ir klasika, kas daudzus gadus nav izgājusi no modes. Piemērotas nēsāšanai gan pie džinsiem, gan ērtiem sporta treniņtērpiem. Gadalaiku pārejā ir vērts izvēlēties modeļus, kas izgatavoti no izturīgiem materiāliem un kas pasargā no aukstuma. Ideāli piemērots ir modelis ar membrānu, kas garantē aizsardzību pret vēju un mitrumu, un tajā pašā laikā nepārkarsē.

Turklāt tā kļūs par labu pamatu ikdienas tēlam un būs piemērota daudzās situācijās: skrējienam pa pilsētu, braucienam ar velosipēdu un pat izbraucienos ārpus pilsētas nedēļas nogalē.

Vīriešu dūnu vestes 2022. gada rudenim

Vīriešu vestes ir viens no daudzpusīgākajiem garderobes elementiem. Tās var lieliski lombinēt ar sporta džemperi ar kapuci, T-kreklu un rūtainu kreklu. Turklāt tās ir ļoti funkcionālas, īpaši pārejas periodā no rudens uz ziemu. Šāda veste ir valkājama daudzos veidos un tā vienmēr būs silts un praktisks papildinājums jūsu tēlam!

Vīriešu starpsezonas stepētās virsjakas — lielisks variants 2022. gadam

Arī vīriešu starpsezonas stepētās virsjakas nav izgājušas no modes. Tā ir daudzpusīga stila un ērtas valkāšanas kombinācija. Šādas vieglas virsdrēbes būs labākā izvēle gan saulainām, gan lietainām dienām. Taču pievērsīsim uzmanību ārējam materiālam — tam jābūt ūdensnecaurlaidīgam un virsjakai jābut kapucei!

Krāsa? Universālākā būs melna stepēta virsjaka, taču laba alternatīva var būt tumši zilā, bēšā vai haki zaļā krāsā. Pieskaņojiet to savam stilam, un jums būs bāzes apģērbs, kuru valkāsiet daudzas sezonas.

APMAKSĀTA REKLĀMA

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija