Atklāj detaļas par baiso situāciju Tukumā

tautaruna.lv 9.maijs, 12:15
 
Ekrānšāviņš no X
Baisa situācija trešdien īsi pirms sešiem rītā bija vērojama Tukumā. Glābēji steidzās uz Lielo ielu, lai slāpētu iespaidīgas uguns liesmas vienā no ražošanas angāriem. Pamatīgu izbīli piedzīvoja arī blakus nama iedzīvotāji, kuriem rūpēs par savu drošību steigšus savs miteklis bija jāpamet, vēsta "Degpunktā".

Tikai pārdesmit centimetru attālumā no vietējo iedzīvotāju mājokļa iespaidīgas liesmu mēles vairāku stāvu augstumā sākušas postīt vienu no darba apģērbu ražošanas uzņēmuma “SAKTA” ēkām. Tukumnieki stāsta, ka uguns izplatījusies zibenīgi. Paķēruši rokas stiepiena attālumā esošos dokumentus un mantas, cilvēki basām kājām steigušies nokļūt svaigā gaisā.

“Nu pirmo reiz dzīvē… Mūsu ēka ir tieši pie šīs ēkas. Vīrs teica, ka liesmas iet uz mūsu ēkas ķieģeļiem. Mūs izglāba ķieģelis - nebūtu ķieģeļa, arī mūsu ēka būtu…” stāsta blakus mājas iedzīvotāji.

No liesmu mutuļu tālākas izplatīšanās nedaudz paglābusi arī rīta rasa, stāsta sieviete. Atsaucot atmiņā trauksmaino šī rīta cēlienu, cilvēki piebilst, ka ražošanas ēkas degošā šīfera jumta skaņas atgādinājušas salūtu. Taču no saldā naktsmiera uztrūkties piespiedusi apziņa - uguņošanai vēl bijis krietni par agru.

“Tas sprāga, tas gāja pa visurieni. Sētas ir pilnas ar izdedžiem. Jāsauc lielā mašīna ar slotu, kas to visu savāks. Briesmīgi.”

Šobrīd versiju par postošās ugunsnelaimes izcelšanos nav. Notikuma vietā strādāja arī likumsargi, kuri bloķēja satiksmes plūsmu blakus esošajā ielā. Uzņēmuma pārstāvji no komentāriem atturējās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas