Viegli uztaisāms pievilcīgs tualetes papīra turētājs

Pats savām rokām 27.aprīlis 2020
 
pixabay
Pavisam vienkārši ir iespējams tikt pie vizuāli pievilcīga tualetes papīra turētāja, kurā ievietot savus rezerves ruļļu. Tā ne tikai papildināsi savu vannasistabu/tualeti, bet arī nodrošināsi sev patīkamu nodarbi.

Vajadzēs:

  • 2 auduma strēmeles;
  • karsto līmes pistoli un līmi;
  • auklu.

Process:

Vispirms izvēlies audumu un nogriez divas garenas strēmeles. To garumam jāatbilst tualetes papīra ruļļa platumam - tas nozīmē, ka audumam jābūt tik garam, cik ruļļus vēlies tajā ievietot. Noteikti atstāj rezervi.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Kad tas paveikts, uz viena no auduma strēmeles kreisās puses uzklāj karsto līmi. Līmi klāj uz auduma īsākajām malām un tad vertikālas svītras vienādā attālumā, lai starp tām viegli ievietotos guļus nolikts tualetes papīra rullis.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Ekrānuzņēmums no YouTube

Kad tas paveikts, ņem otru auduma gabalu un uzmanīgi tos salīmē kopā. Uzmanies no karstās līmes un centies pēc iespējas kārtīgāk veikt līmēšanas darbus, lai audumi nesaķeptu, bet stingri salīmētos tiem paredzētajās vietās.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Tad auduma strēmeli novieto vertikāli un ņem talkā auklu, ko izvelc caur augšējo daļu. Kad aukla izvilkta, tās galos izveido nelielas cilpas.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Ekrānuzņēmums no YouTube

Kad tas paveikts, audumu starpās ievieto tualetes papīra ruļļus un ar auklu palīdzību piestiprini turētāju blakus tualetes podam. Vari to iekārt jau esošajā tualetes papīra turētājā, vai piestiprināt, piemēram, vannasistabā esošam stienim, trubai vai plauktam.

Ekrānuzņēmums no YouTube

Ekrānuzņēmums no YouTube

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija