Dekors "Baltā galdauta svētkiem"! Izveido tematisku virteni

Pats savām rokām 2.maijs 2023
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Straujiem soļiem tuvojas Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas diena jeb kā tautā mēdz saukt „Baltā galdauta svētki”. Lai svētkus padarītu īpašus, izveido skaistus galda vai sienas dekorus, tematiskos baltos un karmīnsarkanos toņos. Tas būs pavisam vienkārši un ātri!

Dzijas bumbuļi

Nepieciešams:

  • dzija;
  • šķēres.

Process:

Paņem izvēlēto dziju. Atbilstoši gaidāmajiem svētkiem iesakām izvēlēties sarkanas un baltas krāsas dziju.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Nogriez mazu dzijas paviedienu. Pēc tam ap četriem pirkstiem biezā kārtā aptin dziju, jo lielāku daudzumu dzijas aptīsi ap pirkstiem, jo biezāks būs pušķītis.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Kad esi aptinis, tavuprāt, pietiekami lielu daudzumu dzijas ap pirkstiem, tad izver cauri iepriekš nogriezto, mazo dzijas pavedienu. Sasien.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Paņem šķēres un atgriez vaļa tā galus, lai veidotos "skariņas". Pēc tam apgriez dzijas bumbuli, tā, lai tas būtu perfekti apaļš. Pirmais dekors ir gatavs! Tagad atliek vien izveidot vairākus šādus bumbuļus, lai varētu veidot virteni!

Avots

Virtene

Nepieciešams:

  • dzijas bumbuļi;
  • lāpāmadata;
  • diegs vai dzija;
  • šķēres.

Process:

Paņem diegu vai dziju, un iever to adatā. Iever pietiekami garu dzijas vai diega pavedienu adatā, jo no tā būs atkarīgs, cik gara virtene tev sanāks.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Kad diegs ir ievērts adatā, tad paņem pirmo dzijas bumbuli un caur tā vidu izver adatu. Pēc tam ņem nākamo un izdari to pašu. Atstāj starp bumbuļiem tik lielu atstarpi, cik lielu vēlies.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Virtene ir gatava! Izdekorē savu 4. maija svētku galdu!

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija