"Tas bija murgs!"; aktrise dalās atmiņās par Meganas un Harija kāzām

tautaruna.lv 26.jūlijs 2020, 16:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/ sleepinthegardn
34 gadus vecā aktrise Trojana Belisario atzinusies, ka pārdzīvojusi trauksmes sajūtu karalisko kāzu dēļ, vēsta "Cosmopolitan.ru".

Trojana ar Meganu iepazinušās seriāla "Ģēnijs uzvalkā" filmēšanas laikā, kurā Trojana spēlēja epizodisku lomu, kamēr Meganas tēls bija viens no centrālajiem personāžiem. Belisario ir precējusies ar aktieri Patriku Adamsu, kurš seriālā attēloja Meganas personāža vīru.

Kāzās, kuras notika 2018. gada maijā, Trojana bija sestajā grūtniecības mēnesī un to slēpa no sabiedrības. Aktrise pārdzīvoja, ka pēc svinīgā pasākuma, par to uzzinās visa pasaule. Papildu stresu esot radījuši noteikumi par kāzu viesu tērpiem (dreskods).

"Es biju pārliecināta, ka mani atklās... Bija jāatrod tērps, kas atbilstu pasākumam, bet nepievērstu lieku uzmanību. Es vienlīdz baidījos pārkāpt tradīcijas un tikt atmaskota. Tas bija murgs!" atzinusi aktrise.

View this post on Instagram

A post shared by Troian Bellisario (@sleepinthegardn) on

Seriāla "Mazās, jaukās meles" aktrise atklājusi, ka atradusi dizaineri, kura viņai sagatvojusi speciālu tērpu kāzām. Aktrise esot tik ļoti uztraukusies, ka pat piedraudējusi dizainerei.

Jau vēstīts, ka Saseksas hercogiene Megana Mārkla apgalvojusi, ka viņas un prinča Harija kāzas Lielbritānijai sagādājušas vienu miljardu mārciņu. Harija un Meganas kāzas notika 2018.gada maijā. Pēc svinībām pārim piešķirts Saseksas hercogu tituls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:57

Jaunākās diskusijas