Elīna Didrihsone atklāj, kā vienmēr izdodas saglabāt perfektu augumu

tautaruna.lv 12.marts 2021, 10:45
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone, kas regulāri reklamē sava apģērbu veikala "Butterfly" produkciju, atklāj, kā viņai izdodas uzturēt sevi formā.

Kā vietnē Instagram stāsta Elīna, viņa nebadojas un nevemj ēdienu, bet ietur distances un robežas.

Didrihsone nenoliedz, ka viņai ir labs augums, taču uzsver - tas ir jāuztur, jo pēc gēniem viņa nemaz nav smalka, tāpēc galvenais atslēgas vārds ir robežas. Viņa reaģē uzreiz, kā jūt, ka vismaz nedaudz pieņēmusies svarā, un iesaka nevlikt garumā arī citām meitenēm, jo pēc tam būs grūtāk.

"Kādai traucē viens centimetrs, kā, piemēram, man. Es par to dalos, jo man tas tiešām rūp. Kādai netraucē 10 liekie kilogrami. Mums katrai ir savas normas. Kāda vispār nesatraucas par to. Kaut gan visas iekšēji satraucas tad, kad ir jau SOS karodziņš, kad ir jau par traku,” izteicās Elīna.

Viņa arī atklāja, ka reiz bija pieņēmusies svarā par 10 kilogramiem un atbrīvoties no šī liekā svara nemaz na bijis viegli. Tas esot prasījis apmēram pusotru gadu.

Jāpiebilst, ka jau iepriekš Elīna ir izteikusies, ka viņas "veiksmes atslēga" ir - viņa ēd visu, ko vēlas, taču ļoti mazos daudzumos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas