Ketija Karlsone atklāj, ko darītu, ja būtu neredzama. Atbilde ir pārsteidzoša

tautaruna.lv 8.maijs, 18:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Raidījumā “Vakariņš ar savējiem” Māmiņdienas nedēļā ciemos pie viesmīlīgajiem latviešiem devušās hokejista Kaspara Daugaviņa mamma Inga Daugaviņa, raidījuma “Māmiņu klubs” vadītāja Dita Grauda un uzņēmuma "KURTS Coffee" dibinātāja un trīs bērnu māmiņa Ketija Karlsone.

Viešņas tiek sagaidītas ar Ledlauža jautājumiem, un pārsteidzošākās atbildes uz tiem sniedz tieši Ketija. Viņa atklāj, ka reiz uzdāvinājusi tētim maisu ar kartupeļiem, un, ja viņai būtu iespēja kļūt uz dienu neredzamai, tad visu dienu mājās gulētu.

Kamēr citi prāto, ko vēlētos paveikt, ja uz dienu kļūtu neredzami, Ketijai nav jādomā ne mirkli: “Es paliktu mājās. Es paliktu mājās, un es baudītu, un es gulētu, un neviens mani neredzētu, un neteiktu - celies! Celies, tev ir jādara tas! Es vienkārši būtu tur un gulētu”. Viņa atzīst, ka ir sagurusi un dzīvo miega badā, kurš pēdējā laikā liek par sevi manīt - ir grūti pamosties, un, pārnākot mājās, viņa ir gatava iekrist gultā ar visām drēbēm un nenomazgātu kosmētiku.

Tāpat pārsteidzoša ir Ketijas atbilde uz jautājumu, kāda ir bijusi briesmīgākā dāvana, ko dāmas kādam dzīvē pasniegušas. Par šo jautājumu gan pat Ketijai nākas mazliet aizdomāties, un izrādās, ka viņa par tādu uzskata reiz tētim Ziemassvētkos uzdāvināto maisu ar kartupeļiem. Tas gan sagādājis arī jautrus brīžus: “Mamma tēloja Ziemassvētku vecīti, un viņa gandrīz apčurājās aiz smiekliem, jo viņa nevarēja panest to maisu. “

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas