Nosauc 6 fermentētus produktus imunitātes stiprināšanai

Veselība 11.decembris 2020
 

3 / 6

pexels.com


3. Fermentēti sojas pupiņu izstrādājumi

Tempe, miso pasta, natto un citi izstrādājumi, kas raudzēti ar baktēriju kultūrām.

Tempe radies Indonēzijā un augstā olbaltumvielu satura dēļ kļuvis populārs visā pasaulē kā gaļas aizvietotājs. Miso tiek raudzēts ar īpašu sēnīti, un tieši fermentācijas dēļ augu olbaltumvielas kļūst viegli sagremojamas. Šī pasta visbiežāk tiek izmantota Japānā populārajās miso zupās.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija