Pavāre nosauc 8 lietas, ko neatradīsi viņas virtuvē

Virtuvē 21.novembris 2021
 
pexels.com
Profesionāla pavāre Railija Redferna "Insider" ēdinu apskatniecei Lizijai Briskinai atklājusi, kādi produkti un ierīces nav nepieciešamas virtuvē.

Attēlam ir ilustratīva nozīme / pexels.com

1. Pulverveida maisījumi

Kā norāda pavāre, svaigi augļi un garšaugi vienmēr garšos labāk par pulverveida izstrādājumiem. Piemēram, pulverveida dzērienu maisījumi bieži ir nedabiskā krāsā un tiem ir garš sastāvdaļu saraksts. Bet galvenais iemesls, kāpēc pavāre no tiem izvairās ir tas, ka ir ļoti viegli pagatavot gardus un dabiski aromatizētus dzērienus, izmantojot svaigus augļus, garšaugus un veco labo ūdeni.

pexels.com

2. Veikalā pirkti garšvielu maisījumi

Redferna nekad neriskējot sabojāt recepti ar iepriekš sagatavotiem garšvielu maisījumiem. Viņa labprātāk izvēlas savas garšvielas, nevis atstājot sava ēdiena garšu lielo garšvielu ražotāju rokās. Turklāt veikalos pirktās garšvielas satur sāli vai cukuru.

pexels.com

3. Veikalā pirktas salātu mērces

Pavāre uzskata, ka dārzeņi ir pelnījuši "cieņu", tāpēc salātu mērci vislabāk sagatavot pašiem, turklāt tas neesot grūti un nereti prasa vien divas minūtes. Bonusa punkti, ja tai pievieno svaigus ķiplokus.

pexels.com

4. Ēdienu smalcinātāji

Pēc pavāres domām tie tikai aizņems lieku vietu atvilktnēs. Tie ir kaut kas pa vidu starp virtuves kombainu, kas esot ļoti noderīgs, un nazi. Visu var sasmalcināt pašu spēkiem un nazis tam ir lieliski piemērota "ierīce".

pexels.com

5. Maizes cepšanas aparāts

Ja esi apņēmies pats cept maizi, neļaujies mārketinga trikiem, kas centīsies pārliecināt, ka nepieciešama speciālā maizes cepšanas krāsns, saka pavāre. Viņa norāda, ka pietiek ar paša rokām un krāsni, lai pagatavotu maizes klaipu.

pexels.com

6. Ķiploku pasta

Iepriekš sasmalcināts ķiploks ir ērts izmantošanai, taču tūbiņās esošajam produktam garša nebūt nelīdzinās svaigam produktam. Papildu minūte, kas nepieciešama svaigu ķiploku malšanai, sasmalcināšanai vai rīvēšanai noteikti ir tā vērta, uzskata Redferna.

pexels.com

7. Veikalā pirkta baltmaize

Pavāre norāda, ka, lai gan neapgalvo, ka maizi katram vajadzētu cept pašam, viņa pauž, ka ir vērts samaksāt nedaudz vairāk par tuvējā maiznīcā svaigi ceptu maizi. Tā iespējams izvairīties no pievienotajiem konservantiem un izbaudīt garšīgāku maizi.

pexels.com

8. Putotāji

Izsmalcināti putotāji no stieplēm nesaskaras ar trauka apakšu, padarot putošanas procesu apgrūtinātu, norāda pavāre. Viņa iesaka labāk izmantot putotājus ar plakanu apakšdaļu.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija