Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Sastāvdaļas
- 150 g miltu
- 1 šķipsniņa sāls
- ½ tējkarote sodas
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 200 ml kefīra
- 1 ola
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- 2-3 ēdamkarotes cukura
- 50 g sviesta
Pagatavošana
1․ Miltus izsijā un sajauc ar sāli, sodu un cepamo pulveri.
2․ Ar putojamo slotiņu sakuļ viendabīgā masā kefīru, olu, vaniļas un parasto cukuru.
3․ Pielej miltiem šķidrās sastāvdaļas,
sakuļ mīklu ar putojamo slotiņu viendabīgā masā.
4․ Sviestu izkausē un pielej mīklai, rūpīgi izmaisa.
5․ Cep sakarsētā vafeļu pannā 4 - 5 minūtes zeltaini brūnas.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS VAFEĻU RECEPTES!
Komentē