Vajadzēs:
- tomātu pastu;
- saldējuma karoti vai ēdamkaroti;
- cepamo papīru;
- zip-lock maisiņu;
- šķēres.
Process:
1. Uz galda izklājiet cepamo papīru.
2. Ar karoti uz cepamā papīra (ar lielām atstarpēm) kārtojiet mazas tomātu pastas kaudzītes.
3. Pēc tam ņemiet šķēres un sagrieziet cepamo papīru vairākos kvadrātos, lai katra tomātu pastas kaudzīte atrastos uz sava papīrīša.
4. Tagad atliek vien tomātu pastu ietīt cepamajā papīrā kā konfekti.
5. Pēc tam visas tomātu pastas "konfektes" ielieciet zip-lock maisiņā. Maisiņu ievietojiet saldētavā.
Šādi tomātu pastu varat uzglabāt līdz pat pieciem mēnešiem.
Komentē