Vīrietis uzrāpjas Ragaciema radiotornī iedzert aliņu; viņu steidz glābt

tautaruna.lv 21.aprīlis, 20:27
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Kāds vīrietis, mūzikas un dzēriena pavadīts, nedēļas ieskaņā Ragaciemā uzrāpās sakaru tornī, lai sakārtotu domas. Versijas par iemesliem, kāpēc vīrietis kāpa tornī, izstāsta vietējais Ragaciema iedzīvotājs Toms raidījumam “Degpunktā”.

“Piedodiet, ka esmu populārs! Viss ir tiktokā!” Ar šādiem un līdzīgiem saukļiem kāds pārgalvis, uzrāpies mobilo sakaru tornī, no augšas uzrunāja ziņkārīgos ļaudis, kuri vēroja vīrieša izdarības un palīgā atsteigušos operatīvo dienestu darbiniekus.

Iespējams, šovmenis nonācis uz torņa, jo kāds viņu aizskāris. No torņa viņš kliedza: “Es gribu uzzināt patiesību!” “Kas mani nomelnoja ?!” “Sociālie darbinieki… Visi mums tizli jau!”

Fiksēto video kadru autors ir Toms. Viņš dzīvo trīs kilometru attālumā no sakaru torņa. Izdzirdējis dienestu automašīnu sirēnu signālus, Toms steidzās uz Ragaciema bērzu apkaimi, lai redzētu, kas notiek.

“Tad es atbraucu, un jā, tad tur augšā, nu viņš jau bija nokāpis lejā. No sākuma viņš bija pašā augšā. Tad viņš bija pusē lejā, ugunsdzēsēji kāpa viņam pretim,” stāsta aculiecinieks Toms.

Aculiecinieks stāsta, ka vīrietis vietējiem apkaimes iedzīvotājiem nav svešs. Visticamāk, uz tik pārdrošu rīcību viņu pamudinājušas nedienas privātajā dzīvē.

“Viņš tāds party džeks. Ar tumbiņu augšā - mūziku klausījās, dzēra aliņu un vienkārši uzkāpa. Nedomāju, ka tas bija pašnāvniecisks domu gājiens. Visticamāk, ja nebūtu saradušies daudzie dienesti un cilvēki skatīties, viņš lēnām būtu arī nokāpis, un viss būtu arī beidzies,” uzskata Toms.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:01

Jaunākās diskusijas