Sabiedrības krējums atklāj harmoniska dzīvesveida noslēpumu

Dzīvo gudri! 13.februāris 2019
 

2 / 5

Mājīguma sajūta sniedz harmoniju starp darbu un ģimeni.

Linda Ķuze, laika plānotāja Cloudberry veidotāja, drīz jau divu bērnu mamma, stāsta, ka šobrīd viņas ikdiena ir ļoti dinamiska, it īpaši pagājušā gada nogalē, tādēļ rutīnu kā jēdzienu nepazīst.

“Atrast harmoniju starp darbu un ģimeni ir mans lielākais mērķis, jo esmu ļoti azartiska un dažkārt varu aizrauties darbos, no kā, protams, cieš ģimenes laiks. Jau sen esmu sapratusi, ka termins ”nav laika” ir nekorekts un patiesībā ir runa par mūsu katra prioritātēm. Tādēļ mans palīgs noteikti ir pašas radītais Cloudberry plānotājs, jo, kad saliek visu uz papīra, tad galva kļūst skaidrāka un ir labi redzamas šīs prioritātes.”

Linda uzsver, ka viņai ļoti svarīga ir mājīguma sajūta, kas saistās ar iekurinātu kamīnu, skaistu melodiju, smaržīgām svecēm, tīru vidi, pašgatavotām vakariņām, glīti saklātu galdu, svaigi grieztiem sezonas ziediem un, protams, ar visu ģimeni mājās. Veselīgie paradumi ir iknedēļas jogas nodarbības un baseina apmeklēšana, ikdienas mindfulness žurnāla rakstīšana, meditācija, ieklausīšanās savās sajūtās un, protams, pašas plānotāja aizpildīšana. “Gada nogale bija ļoti saspringta un maz laika atlika sevis palutināšanai un fitnesa aktivitātēm, kuras man sagādā lielu prieku, taču nu jau esmu atpakaļ ikdienas režīmā un katru nedēļu atvēlu laiku arī fiziskajām un garīgajām aktivitātēm.” Piebilst Linda. Rūpes par ģimeni sākas no ikdienas niekiem — pankūku rīta vai gardas kafijas pagatavošanas vīram, līdzņemšanai mašīnā, līdz pat kopīgām aktivitātēm un pasākumiem, kas iepriecina ģimeni.”

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija