5 produktu veidi, kurus pārtikas drošības speciālisti neēstu

Dzīvo gudri! 26.oktobris 2020
 
Baiba Puriņa
 

2 / 5

Nora Krevnera/F64

2. Salātu bāri veikalos

Šādi salātu bāri patiesībā var būt diezgan bīstami veselībai. Salātu sastāvdaļas atrodas ārpusē un, visticamāk, neatbilstošā temperatūrā, kas var veicināt baktēriju veidošanos. Pārtikas drošības speciālists Berijs Pārsons norāda, ka, ja pie bāra ir cilvēks, kurš visu uzrauga (produktus un cilvēku uzvedību), viņš pats neiebilst tādos mieloties.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija