5 produktu veidi, kurus pārtikas drošības speciālisti neēstu

Dzīvo gudri! 26.oktobris 2020
 
Baiba Puriņa
 

3 / 5

pexels.com

3. Nopērkamie augļu salāti

Veikalu plauktos manāmi jau iepriekš sagatavoti augļu salāti, kas var būt lieliska uzkoda darba dienas laikā, taču speciālists uzsver, ka šādi salāti var radīt risku veselībai, ja nav pareizi sagatavoti. "Man būtu daudz jautājumu par tiem - kāda izlietne izmantota, kā augļi sagriezti, vai tie ir mazgāti, vai tie ir higēniski," pauž Nelkens. Kā piemēru viņš min melones, kuru miza ļoti labi uzkrāj baktērijas.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija