Neapjūc eglīšu piedāvājumā! 3 svarīgākās lietas, pērkot egli

Dzīvo gudri! 20.decembris 2020
 
Publicitātes foto, Pexels
Līdz ar gada nogali tuvojas vieni no iemīļotākajiem un skaistākajiem svētkiem – Ziemassvētki un Jaunā gada svinības. Tie nav iedomājami bez tradicionālās svētku rotas – eglītes, ko daudzi nes mājās un rotā tieši svētku vakarā. Taču šogad ir vērts ļauties svinīgai noskaņai jau agrāk, lai kliedētu grūtsirdību un katru dienu izjustu kā mazus svētkus. Tiem, kuri raizējas, ka eglīte līdz Vecgada vakaram nobirs, atklāsim noslēpumu – svarīgi izvēlēties īsto eglīti, un tā rotās māju līdz pat janvārim.

1. Kurš ir piemērotākais laiks eglītes iegādei?

Svētku sezona ir gana gara: vieni svin Ziemassvētkus decembrī, citi - janvārī, vēl kāds par īsto svētku brīdi uzskata Vecgada vakaru. Kaut arī šogad svētki būs klusi un noritēs šaurā ģimenes lokā, eglīte tik un tā būs labākā mājas rota, kas ar savu smaržu un sulīgo zaļumu priecēs gan lielus, gan mazus.

Kad tad ir piemērotākais brīdis eglītes iegādei? Eglīti droši var iegādāties jau tagad, decembra sākumā. Piemēram, no Dānijas atceļojušās Nordman šķirnes eglītes, kurām raksturīgi kupli zari un garas, mīkstas skujas, ir sevišķi izturīgas un nebirst, tāpēc rotās jūsu māju gan Adventa laikā, gan cauri visiem svētkiem un pat vēl pēc Jaunā gada svinībām, atklāj speciālists Ingus Laumanis.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija