Neapjūc eglīšu piedāvājumā! 3 svarīgākās lietas, pērkot egli

Dzīvo gudri! 20.decembris 2020
 

2 / 3

Pexels.com

2. Griezta vai podiņā?

Jau šobrīd visā Latvijā pieejams plašs Ziemassvētku eglīšu klāsts - gan grieztās eglītes, gan eglītes podiņos. Atsevišķos reģionu veikalos gan sortiments var atšķirties, piemēram, eglītes podiņos būs pieejamas visos Rīgas veikalos, bet ārpus Rīgas - Jelgavā un Daugavpilī. Katram eglīšu veidam ir savas priekšrocības.

Grieztā eglīte ir svētku klasika. Ja vēlaties, lai jūsu mājoklis svētkos izskatītos kā no senatnīgas pasaku grāmatas ilustrācijām, ir vērts meklēt premium kvalitātes eglītes. Pirms nociršanas katrs kociņš tiek rūpīgi novērtēts, ņemot vērā zaru skaitu, to, cik taisni un vienmērīgi uz visām pusēm tie plešas, un citus parametrus, tāpēc premium klases eglītes izskatās sevišķi kuplas un greznas.

Savukārt dabas draugiem, kuriem nocirsto eglīšu žēl, lieliska izvēle būs eglīte podiņā - no pavisam mazas līdz prāvai, pat metru garai eglītei. To pēc svētkiem var iestādīt dārzā vai tāpat podiņā novietot pagalmā vai uz terases, kur tā vēl ilgi priecēs mājinieku acis, iesaka Ingus Laumanis.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija