6 skaistumkopšanas triki, kas palīdz slavenībām izskatīties satriecoši

Dzīvo gudri! 29.septembris 2023
 
unsplash.com
Ikkatrai no mums ir savi mazie skaistumkopšanas triki un knifiņi, kā izskatīties un justies labi, sievišķīgi un apburoši. Slavenām sievietēm, kurām bieži nākas gozēties kameru un publikas priekšā, nepieciešams izskatīties brīnišķīgi ik uz soļa. Arī viņām ir savi atsevišķie triki, kurus viņas piekopj, lai vienmēr spētu savaldzināt apkārtējos. Lasiet tālāk un uzziniet, kādi ir zvaigžņu skaistumkopšanas knifiņi!

ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta

1. Aktrises Šarlīzes Teronas skaistuma triks

2019. gada "Zelta globusa" ceremonijā Šarlīze Terona visus pārsteidza ar savu apburošo izskatu un atklāja vienu no saviem skaistumkopšanas trikiem, kas viņas sejas ādai liek izskatīties satriecoši. Kā izrādās, tad, lai āda izskatītos jauneklīga un tvirta, zvaigzne veikusi īpašu kosmētisko procedūru - grumbiņu lāzerkorekciju.

AFP/Scanpix/Leta

2. Dziedātājas Riannas skaistuma triks

Slavenā dziedātāja aizguvusi šo skaistumkopšanas triku no savas grima mākslinieces. Lai dziedātājas uzacis vienmēr izskatītos perfekti, viņa to formas veidošanai un nostiprināšanai izmanto parastās ziepes. Dziedātāja uzkata, ka ziepes sniedz daudz labāku rezultātu par jebkuru kosmētikas produktu, kas paredzēts uzacu matiņu kopšanai, fiksācijai.

AP/Scanpix/Leta

3. Aktrises Dženiferes Anistones skaistuma triks

Dženifere Anistone atkāj pavisam vienkāršu triku, kā padarīt lūpu krāsu ilgnoturīgāku. Lai lūpu krāsa noturētos uz lūpām vairākas stundas, aktrise ņem vērā savas grima mākslinieces padomus. Uz lūpām nepieciešams uzklāt vienu kārtiņu lūpu krāsas. Pēc tam uz lūpām nepieciešams uzlikt plānā kārtiņā lūpu krāsu pūdera veida konsistencē.

PA Images/Scanpix/Leta

4. Aktrises Sūzanas Sarandonas skaistuma triks

Sjūzena Sarandona savos 76 gados izskatās satriecoši. Viņas jauneklīgā izskata noslēpums ir pavisam vienkāršs. Viņas grima mākslinieks Tims Kvins veic rūpīgu viņas ejas kontūrēšanu. Viņš uz aktrises sejas uzklāj bronzeri, sākot no pieres, ejot līdz vaigu kauliem un zoda apakšdaļas.

ggla@broadimage.com/Scanpix/Leta

5. Dziedātājas un aktrises Dženiferes Lopesas skaistuma triks

Dženifere Lopesa piekopj pavisam vienkāršu un nesāpīgu triku, kā palielināt jeb likt lūpām izskatīties lielākām nekā tās patiesībā ir. Viņa vienmēr ar miesas krāsas lūpu zīmuli palielina dabisko lūpu kontūru par vienu līdz diviem milimetriem. Precīzāk slavenība lūpu zīmuli zīmē augstāk par dabīgo lūpu kontūru, tādējādi lūpas izskatās lielākas.

Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix/Leta

6. Aktrises Emmas Stounas skaistuma tirks

Lai sejas āda izskatītos žilbinoša un veselīga, aktrise vienmēr gatavojoties svarīgiem notikumiem uz sejas un lūpām uzliek masku. Viņa iecienījusies kolagēna un E vitamīna hidrogela jeb želejveida maskas.

Avots

*Raksti Lifehacks.lv ir paredzēti tikai informatīviem un izglītības mērķiem, tie neaizstāj profesionālu medicīnisko padomu, diagnostiku vai ārstēšanu. Vienmēr konsultējieties ar ārstu, ja jums rodas jautājumi par veselības stāvokli.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija