Noderīgs padoms: kā pareizi sagriezt ļoti mīkstu maizi?

Dzīvo gudri! 17.februāris
 
pexels.com
Kas var būt gardāks par svaigi ceptu, siltu un mīkstu maizi? Šāda maize garšo izcili pat bez dažādām piedevām. Tomēr šādas maizes sagriešana šķēlītēs var nebūt nemaz tik vienkāršs darbs.

unsplash.com

Bieži vien griežot ļoti mīkstu maizi tā var mainīt savu formu un "saplakt".

Lai maizes šķēlītes nemainītu savu formu un būtu perfektas, nepieciešams pielietot vienu vienkāršu triku.

Ļoti mīkstu maizi ieteicams griezt "apgāžot" to otrādi. Kā tas ir domāts? Ja parasti kukulīti noliekat, piemēram, uz dēlīti ar tā taisno pusi uz leju, tad griežot pavisam mīkstu maizi, šo kukulīt nepieciešams nolikt augšpēdus ar tā taisno pusi uz augšu.

Šādā veidā būs daudz vieglāk sagriezt pavisam mīkstu maizi. Tā nemainīs savu formu un šķēlītes būs perfekta izmēra!

Avots

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Pats vienkāršākais ir griezt ar maizes nazi, kas ir robots , kā zāģis. Ar šo nazi vienmēr sagriezīsiet un jebkuru maizi. Kukuli griezt otrādi ir bīstami. Var aiziet aizsaulē kāds no ģimenes. Tas nu vairāk ticējums.

18.februāris Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija