5 vienkārši padomi, kā izdzert dienā ieteicamo ūdens daudzumu

Dzīvo gudri! 23.marts
 
unsplash.com
Pieci pavisam vienkārši padomi, kā ik dienu izdzert vismaz divus litrus ūdens!

pexels.com

1. Pievienojiet ūdenim augļus

Ja jums ir grūtības dzert "pliku" ūdeni jeb tādu, kas ir bez garšas, tad, lai palielinātu dienā izdzertā ūdens daudzumu, pievienojiet tam augļus. Piemēram, pievienojiet ūdenim citrona, laima vai apelsīna šķēlītes, gurķus, zemenes vai garšaugus!

unsplash.com

2. Ieviesiet ūdens dzeršanas rutīnu

Lai vieglāk būtu atcerēties par ūdens dzeršanu, ieviesiet sava veida rutīnu. Ik reizi pēc zobu tīrīšanas izdzeriet glāzi ūdens, to pašu dariet pirms vai pēc maltītes.

unsplash.com

3. "Apēdiet" ūdeni

Vai zinājāt, ka ūdeni varat uzņemt ne tikai šķidrā veidā? Daudzi augļi un dārzeņi ir bagāti ar ūdeni. Tieši tāpēc, lai palielinātu dienā uzņemtā ūdens daudzumu, mielojieties ar augļiem un dārzeņiem, kuru sastāvā ir daudz ūdens, piemēram, meloni, gurķiem, salātlapām, seleriju.

unsplash.com

4. Sekojiet līdzi izdzertajam ūdens daudzumam

Pavisam viegls veids, kā sekot līdzi dienā izdzertajam ūdens daudzumam, ir ar speciāli tam paredzētu aplikāciju telefonā. Ik reizi, kad izdzerat ūdens glāzi, atzīmējiet to aplikācijā. Vēl viens veids, kā sekot līdzi izdzertajam ūdens daudzumam, ir ūdeni dzert no pudeles, kurai zināt tilpumu.

unsplash.com

5. Ņemiet visur līdzi ūdens pudeli

Piepildiet savu ūdens pudeli pirms došanās prom no mājām un ņemiet to līdzi ikdienas gaitās.


Avots

*Raksti Lifehacks.lv ir paredzēti tikai informatīviem un izglītības mērķiem, tie neaizstāj profesionālu medicīnisko padomu, diagnostiku vai ārstēšanu. Vienmēr konsultējieties ar ārstu, ja jums rodas jautājumi par veselības stāvokli.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija