4. Zivis
Vēlajiem vakariņotājiem labāk izvēlēties taukainas zivis, piemēram, ar uzturvielām bagāto mencu vai pleksti. Tajās esošās omega-3 taukskābes ir slavenas ar spēju sadalīt taukus. Arī zivju olbaltumvielas ir labvēlīgas mūsu metabolismam.
4 / 6
Vēlajiem vakariņotājiem labāk izvēlēties taukainas zivis, piemēram, ar uzturvielām bagāto mencu vai pleksti. Tajās esošās omega-3 taukskābes ir slavenas ar spēju sadalīt taukus. Arī zivju olbaltumvielas ir labvēlīgas mūsu metabolismam.
Komentē 2
Olai eļļu nedrīkst, bet humuss, kur viena no galvenajām sastāvdaļām ir tieši eļļa, ka pat bildē pa virsu pludo, ir labs. Kaut kā nekonsekventi sanāk. Humuss ir gandrīz tas pats kas ola ar pašizgatavotu majonēzi gan vienā gan otrā gadījumā olbaltums ar daudz eļļas.
svarīgs jautājums: vai šos ēdienus varētu naktī ēst nedroši ??? tas jāzina, gadījumā, ja naktī iestājās nedrošības sajūta !!