Pankūkpica - kā to pagatavot?

LV Blogeri 12.janvāris
 
cookbook.ilaipa.lv
Ilze Šteinfelde
 
Šī pankūkpica tieši tā arī garšos - kā sāļās pankūkās un picas krustojums. Tās lielākā priekšrocība - pagatavojama 15 minūšu laikā un bez cepeškrāsns.

Sastāvdaļas:

  1. Olas: 1 gab
  2. Kviešu milti: 49 g
  3. Skābais krējums: 32 g
  4. Majonēze: 32 g
  5. Tomātu mērce: 30 g
  6. Tomāti: 1 gab
  7. Sīpoli: 0.5 gab
  8. Paprika: 0.5 gab
  9. Desa: 50 g
  10. Siers: 50 g

Pagatavošana:

  • Picas pamatnei samaisa olu ar krējumu, majonēzi un miltiem.
  • Sīpolus sagriež gredzentiņos, tomātus, papriku, desu - šķēlēs, sieru- sarīvē.
  • Mīklu lej ar eļļu ieziestā sakarsētā pannā. Cep pāris minūtes, tad apgriež pankūkpicu otrādi un uz izceptās puses kārto pildījumu: uzsmērē tomātu mērci, uzliek sagrieztos tomātus, desu, papriku, sīpolus un pārkaisa sarīvētu sieru.
  • Pannai uzliek vāku un pankūkpicu turpina cept, līdz siers izkusis.
  • Mīklas daudzums ir paredzēts aptuveni 20 cm lielai pannai. Ja panna, kurā tiks cepta pica, ir lielāka vai mazāka, jāpalielina vai jāsamazina sastāvdaļu daudzums. Pretējā gadījumā pankūkpica var iznākt pārāk bieza un neizcepties vai pārāk plāna - un sadegt.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija