5 stila padomi, kā vīrietim lieliski izskatīties jebkurā dzīves situācijā

Mode un stils 10.oktobris 2020
 
Publicitātes foto
Stiliste Sintija Selicka-Užane ir pārliecināta, ka pasaule pieder drosmīgajiem, un aicina vīriešus savā garderobē apvienot ērto un funkcionālo ar spilgto un neierasto. Stilu šodien definē ne vien tas, ko tu velc, bet arī tas, ar kādiem aksesuāriem izvēlies papildināt savu apģērbu. Šeit arvien lielāku lomu ieņem mūsdienu tehnoloģijas, ka kļuvušas gan par vērtīgu palīgu ikdienā, gan par vienu no individuālā tēla pamatelementiem. Līdzās funkcijām ne mazāk svarīgs ir dizains, kas iekļaujas mūsu dzīvesstilā. Stiliste stāsta, kam jābūt stilīga vīrieša garderobē un kā ikvienā ikdienas situācijā apģērbu veiksmīgi savienot ar modernajiem un funkcionālajiem tehnoloģiju sīkrīkiem jeb “gadžetiem”.

1. Izvēlies drosmi

“Ikdienā var redzēt, ka Latvijā cilvēki savā apģērbu izvēlē ir samērā vienveidīgi - mums patīk vienkāršas kombinācijas, bez izteikti spilgtām krāsām. Citviet pasaulē un jo īpaši tādās modes galvaspilsētās kā Milāna vai Parīze uzreiz varam novērot daudz drosmīgāku izvēli, kas visai pilsētai liek izstarot enerģiju! Gribu rosināt vīriešus arī Latvijā ģērbties spilgtāk, iziet ārpus ierastajiem rāmjiem, nestagnēt un eksperimentēt!” stāsta Sintija Selicka-Užane. “Mans moto attiecībā uz stilu ir, ka katru dienu ir jāizskatās labi, jāizvēlas labākais, kas ir skapī, un jāpadara sevi skaistu. Tad arī paši jutīsimies labi.”

Ja vīrietis grib iet līdzi laikam, stiliste iesaka pamazām savā garderobē ieviest pa vienam kvalitatīvam un drosmīgam apģērbam. Vēl jo labāk, ja tas darināts no otrreiz pārstrādātiem materiāliem - tādējādi vīrietis būs gan stilīgs, gan atbildīgs pret apkārtējo vidi. Otra iespēja ir iepirkties “vintage” veikalos, kas ļaus ne vien labi izskatīties un atrast unikālus apģērbus, bet arī ietaupīt.
Noderēja?

Komentāri 2

Komentē 2

 
Anonīms
 

Vīrietis vienmēr būs neatvairāms tikai uzvelkot BALTU KREKLU...Tas darbojas nekļūdīgi...Un kurpes arī lai būtu tīras .

11.oktobris 2020 Atbildēt

Neredzēju šeit nevienu Vīrieti!!! Kudā kaķetsa mir??? Par drēbēm neizteikšos, par gaumi nestrīdas.

16.oktobris 2020 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija