Stiliste atklāj 5 trikus, kā izskatīties slaidākai

Mode un stils 19.februāris 2022
 
Oksana Džadana/F64
Stiliste Žanna Dubska kanāla STV pirmā! "Sarunās" atklājusi piecus efektīvus stila trikus, kā izskatīties slaidākai.

pexels.com

1. Daļēji pieguļoša, trapeces formas augšdaļa

Kā iesaka stiliste, augšdaļā vēlams izvēlēties puspieguļošu vai trapeces formas topu. Īpaši labi, ja topa apakšdaļa ir nogriezta nedaudz pa diagonāli.

pexels.com

2. Slīpās ieloces vai drapērijas

"Visāda veida slīpās ieloces vai drapērijas arī labi strādā," norāda stiliste. Piemēram, topam vienā sānā var iespraust brošu, kas veidos savilkumu sānā un līdz ar to ieloces, kas piesegs vēderiņu.

pexels.com

3. Josta

Lai veidotu apģērba pārkari, kas noslēps izvirzītu vēderu, var izmantot jostu. Apliekot jostu ap vidukli un tai pāri nedaudz pārkarot apģērbu, iespējams piesegt vēderu.

"Šajā gadījumā jostu jāuzliek stingri uz vidukļa aizmugurē un drusku zem puncīša, nedaudz zem epicentra priekšā. Lai josta ietu uz leju," saka stiliste. "Mums vajag to jostu nosegt no vienas puses." Stiliste iesaka pie šādas augšadaļas vilkt zīmuļveida svārkus vai uz leju sašaurinātas bikses.

pexels.com

4. Žakete

Puspieguļošā, pieguļošā vai trapeces formas žaketes būs piemērotas slaidāka vidukļa radīšanai. Svarīgi, lai žakete ir atpogāta un lejas daļā kļūst platāka. Tāpat stiliste iesaka zem žaketes uzvilkt brīvi krītošu topu.

pexels.com

5. Otrādi uzvilkts džemperis

Šo Ž. Dubska dēvē par "supermetodi" . Stiliste norāda, ka daudzu džemperu augšdaļas ir līdzīgas no priekšpuses un mugurpuses pēc apjomiem, taču priekšpuse ir īsāka izgriezuma dēļ. Stiliste iesaka šādas augšdaļas uzvilkt otrādi, lai kakla dekoltē atrastos mugurpusē, pagarinot priekšpusi, bet mugurpusē veidojot dekoratīvu izgriezumu. Stiliste gan piekodina pirms tam rūpīgi nogriezt apģērba etiķeti.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija