7 apģērbu veidi, kurus ieteicams iegādāties par izmēru lielākus nekā vajadzētu

Mode un stils 8.februāris 2023
 
unsplash.com
Nereti iegādājoties jaunus apģērba gabalus, kas sākotnēji šķiet, ka der kā uzlieti, pēc to izmazgāšanas vairs nav tik glaimojoši. Eksperti izceļ 7 apģērba veidus, kurus ieteicams pirkt par izmēru lielākus nekā vajadzētu.

unsplash.com

1. T-krekli

Eksperti vērš uzmanību uz to, lai nenāktos saskarties ar vilšanās sajūtu pēc drēbju izmazgāšanas, T-kreklus obligāti ieteicams iegādāties par izmēru lielākus nekā jums nepieciešams. Žāvējot slapjos kokvilnas T-kreklus veļas žāvētājā, tie var sarauties.

unsplash.com

2. Krekli

Tādi krekli, kuri ir izgatavoti no dabīgiem audumiem, mazgājoties var sarukt. Būtisi ir tas, ka kreklam sarūkot iepriekš nav zināms, kurā vietā tas var kļūt par mazu (piedruknēs, apkaklītē, plecos u.c.). Tāpēc, lai pēc krekla izmazgāšanas nevajadzētu uztraukties par to, ka tas jums vairs neder, ieteicams pirkt vienu izmēru lielāku kreklu nekā jums vajadzīgs.

unsplash.com

3. Pieguļošas kleitas

Pieguļošas kleitas liek mums izskatīties ļoti sievišķīgām. Tomēr šādām kleitām ir viens būtisks mīnuss. Bieži vien caur šādām kleitām mēdz spiesties cauri apakšveļa. Lai no šādas problēmas izvairītos, ieteicams pirkt par vienu izmēru lielākas kleitas.

unsplash.com

4. Vilnas džemperi

Noteikti, ka nav nekāds pārsteigums, ka vilnas džemperi veļas mazgājamajā mašīnā mēdz sarauties, ja tie tiek mazgāti izvēloties nepareizu mazgāšanas ciklu jeb pārāk karstā temperatūrā. Tāpēc labāk dodiet priekšroku brīva piegriezuma džemperiem.

unsplash.com

5. Trenči

Šis būs pavisam praktiskas dabas padoms. Vēsajās pavasara dienās, valkājot trenčus, mēs tiem apakšā mēdzam pavilkt siltākus, biezākus apģērba gabalus. Lai justos ērti un komfortabli, domājot par vēsajām dienām, ieteicams iegādāties lielāku trenci nekā jums nepieciešams.

unsplash.com

6. Zeķes

Tā kā lielākā daļa zeķu ir izgatavotas no kokvilnas, to saraušanās var būt izplatīta problēma. Tāpēc ir vērts iegādāties zeķes, kas ir nedaudz lielākas. Pat ja tās nesarausies mazgāšanas laikā, šādas zeķes būs daudz ērtākas nekā cieši pieguļošās.

unsplash.com

7. Džinsu jakas

Džinsu jakas, tāpat kā trenčus, ieteicams iegādāties izmēru lielākas, domājot par vēsajām pavasara/vasaras dienām. Šīs jakas ir ne tikai lielisks stila elements, bet kalpo arī praktisku mērķu labad - sniedz siltumu. Lai zem tās varētu pavilkt apakšā rupjāka auduma apģērbu un nejustos iespīlēti, iegādājieties to nedaudz lielāku nekā jums nepieciešams.

Avots

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Vilnas apģērbi pēc tam paliek pat lielāki, ja neperk 1 reizei. Un kurš bāž veļas mašīna trenci?

31.janvāris 2023 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija