6 stila un skaistumkopšanas kļūdas, kas liek izskatīties vecākai par saviem gadiem

Mode un stils 21.februāris 2023
 
unsplash.com
Par gaumi, protams, nestrīdas un katrs var ģērbties, kā vien sirdij patīk. Tomēr reizēm mēs nepieņemam tos pareizākos lēmumus stila un skaistumkošanas jautājumos, vēloties izskatīties jauneklīgākas varam radīt pilnīgi pretēju efektu.

unsplash.com

1. Tumšs iedegums

Viegls iedegums ir skaists, tas burtiski maina ne tikai mūsu izskatu, bet arī ceļ pašapziņu. Tomēr pārāk ilga atrašanās saulē vai došanās uz solāriju, lai iegūtu kārtīgu "brūnumu", nav ieteicama. Tas ne tikai ir neveselīgi, bet arī pēc ekspertu domām liek izskatīties vecākai par saviem gadiem. Pārāk ilga uzturēšanās tiešos saules staros var negatīvi ietekmēt jūsu ādas stāvokli, tā ātrāk novecos.

unsplash.com

2. Melns apģērbs

Šis punkts noteikti daudzas pārsteigs. Bieži vien tiek runāts, ka, ja vēlamies izskatīties slaidāks, tad ir jāvalkā melnas krāsas apģērbs. Šādi ne tikai izskatīsimies slaidas, bet arī elegantas un stilīgas. Tomēr par lielu pārsteigumu eksperti min, ka melnas krāsas apģērbs visbiežāk liek izskatīties vecākām par saviem gadiem. Tas ir pateicoties tam, ka valkājot tumšas krāsas apģērbu uz to fona mūsu āda izskatā bālāka un tiek izceltas grumbiņas. Lai no tā izvairītos, stila eksperti iesaka melnu apģērbu kombinēt ar košiem aksesuāriem.

unsplash.com

3. Apģērbi ar ziedu apdruku

Lai arī ziedu apdruka uz apģērba nekad nenovecos un vienmēr veikalos varēs atrast šāda veida drēbes, svarīgi ir pievērst uzmanību detaļām. Ne visi apģērbi ar ziedu apdruku būs glaimojoši. Modes eksperti uzskata, ka ikvienai sievietei, kura nevēlas radīt iespaidu, ka ir vecāka par saviem gadiem, vajadzētu izvairīties no apģērbiem ar lielām, apjomīgām ziedu apdrukām. Labāk izvēlēties apģērbu ar smalkām detaļām jeb maziem ziediņiem.

unsplash.com

4. Skropstu tuša + acu zīmulis

Vienlaikus izmantojot skropstu tušu un acu zīmuli, mēs vēlamies izcelt savas acis. Un tas mums arī izdodas! Svarīgi ir nepārcensties un nepārspīlēt ar šo kosmētikas produktu kombināciju. Lai izskatītos jauneklīgāka, eksperti iesaka sliekties par labu dabīgākam grimam. Melno acu zīmuli ieteicams nomainīt pret brūnas krāsas acu zīmuli.

unsplash.com

5. Oversize apģērbs

Oversize apģērbs ir ļoti ērts, jo tas ir daudz lielāks, platāks par ierastajām, jūsu attiecīgā izmēra drēbēm. Lai arī mūsidenās valkāt platu un lielu apģērbu, kas neizceļ formas, ir stilīgi, tomēr eksperti norāda, ka šāds bezformīgs apģērbs var likt jums izskatīties vecākai. Labāk izvēlēties tādu apģērbu, kas pielāgojas jūsu formām un izceļ visu vēlamo.

pexels.com

6. Apģērba un aksesuāru saskaņošana

Reizēm mēs vēlamies izskatīties perfekti un cenšamies apģērbu, aksesuārus, apavus un pat nagu laku saskaņot. Liekas, ka šādi radām koptu un pārdomātu tēlu. Lai arī tā tik tiešām izskatāmies daiļi, tomēr modē vairs nav ideja, ka nepieciešams visu saskaņot vienādos toņos. Jo saskaņotāk apģērbsieties, jo vecāka izskatīsieties. Nav nepieciešams ikvienu detaļu saskaņot! Ļaujieties radošumam!

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija