7 stila kļūdas, kas tavu izskatu padara nevīžīgu

Mode un stils 11.marts 2023
 
unsplash.com
Mūsdienās neviens nevar noteikt to, kā mums ģērbties. Mēs varam vilkt visu to, kas mums patīk, liek justies brīnišķīgi, neatkarīgi no krāsas, garuma, izmēra. Tomēr modes eksperti nosauc pāris stila kļūdas, kas liks mums izskatīties nevīžīgi.

unsplash.com

1. Bikšu garums

Iegādājoties jaunu bikšu pāri, pievērsiet uzmanību ne tikai tā stilam, bet arī garumam. Nav nozīmes tam, kāda veida bikses jums iet pie sirds, piemēram, paplatinātas, šauras vai klasiskā piegriezuma, svarīgi ir vienmēr pievērst uzmanību bikšu garumam. Bikses nevar būt ne par īsu, ne par garu. Ja bikses būs par garu, tās vilksies pa zemi un ātri kļūs netīras. Tādējādi jūsu izskatīsieties nevīžīgi.

unsplash.com

2. Sejas un kakla toņa neatbilstība

Lietojot dekoratīvo kosmētiku, ir jāatceras viena nozīmīga lieta. Uzklājot uz sejas ādas tonālo krēmu, neaizmirstiet arī par kaklu. Ja jūsu seja būs tumšākā krāsa par kaklu, tas būs ļoti acīmredzami un netīkami. Uzklājot dekoratīvo kosmētiku vienmēr pārliecinieties, lai ne tikai kakls un sejas āda būtu vienā tonī, bet arī žoklis un dekoltē, ja nu tas ir redzams un nav apsegts ar apģērbu.

unsplash.com

3. Apģērbs ar lielu apdruku

Lai padarītu savu izskatu pamanāmāku, košāku, mēs nereti mēdzam izvēlēties drēbes ar lielu apdurku, piemēram, milzu ziediem. Bet, vai zinājāt, ka šādas apdrukas uz apģērba liek jums izskatīties lielākai? Stila eksperti iesaka, nekad nekombinējiet kopā divus apģērba gabalus, kuriem virsū ir liela izmēra zīmējumi, piemēram, tie paši ziedi. Labāk izvēlēties vienu apģērba gabalu, piemēram, bikses neitrālā tonī, bet džemperīti ar nelielu apdruku.

unsplash.com

4. Apģērbs, kas neglaimo figūrai

Lai izskatītos satriecoši un justos pārliecināta par sevi, svarīgi ir izvēlēties tādu apģērbu, kurā jūtaties ne tikai ērti, bet arī tas atbilst jūsu figūrai. Pārāk iespīlēts apģērbs, kā rezultātā izceļas viss, ko nevēlaties, radīs nevīžīgu izskatu, kā arī jūs nejutīsieties komfortabli. Pareizā piegriezuma apģērbs palīdzēs izcelt visu to, ko vēlaties, kā arī noslēpt citu acīm to, kas jums nešķiet glaimojošs.

unsplash.com

5. Vecumam neatbilstošs apģērbs

Tas, kas mums izskatās labi, piestāv, gadiem ejot mainās. Tomēr tas nenozīme to, ka kļūstot vecākām, mēs nevaram izskatīties labi. Svarīgi ir pievērst uzmanību tam, kas katrā vecumā ir "atbilstoši". Piemēram, seniorēm nav ieteicams ikdienā valkat ļoti īsus svārku un kleitas jeb tā sauktos mini svārkus/kleitas. Kāpēc? Jo tas neglaimos jūsu figūrai. Nav nepieciešams ietērpties tikai tumšas krāsas garos apģērbos, lai tikai nosegtu savu figūru, taču svarīgi ir atcerēties, ka ģērbjoties atbilstoši vecumam, jūs noteikti izskatīsieties daudz labāk nekā, ja centīsieties "skriet pakaļ" jaunībai.

unsplash.com

6. Nepareiza krāsu izvēle

Ne visiem viss der, ne visiem viss izskatīsies lieliski. Ja, piemēram, jūsu draudzenei ir skaists rozā vai spilgti dzeltens kostīms, kas izskatās vienkārši satriecoši, tas nenozīmē to, ka arī jums tādu uzreiz vajag. Visiem cilvēkiem vienādas krāsas, piegriezuma, stila drēbes neizskatās vienādi. Jums var piestāvēt, kas pavisam cits. Tāpēc svarīgi ir izprast, kuras ir jūsu krāsas un kuras nav. Vieni toņi jums var izskatīties satriecoši, tikmēr citi var, piemēram, likt jums izskatīties bālai, "pelēkai". Pirms iegādāties dažādus spilgta toņa apģērbus, pievērsiet uzmanību tam, kuras ir jūsu krāsas.

unsplash.com

7. Nepareiza izmēra apakšveļa

Visā visumā svarīgi ir izvēlēties savam izmēram atbilstošus apģērbus un apakšveļu. Ja iepriekš, piemēram, jums bija M izmērs, bet tagad svars ir nedaudz pieaudzis un jums ir L izmērs, nevajag izvēlēties iepriekšējā izmēra apģērbus. Jūs ne tikai nejutīsieties komfortabili, jo kaut kas spiedīs, grauzīs, bet arī tas būs redzams citiem no malas. Nav nozīmes izmēram, mēs vienmēr izskatāmies skaistas, tāpēc, lai koptēlu padarītu glītāku un koptāku, izvēlieties atbilstoša izmēra apakšveļu, lai jūsu krūšturis "negrauztos ādā". Ja būsiet izvēlējusies pārāk ciešu krūšturi, tas būs redzams caur apģērbu. Tāpēc pirms pirkt jaunu apakšveļu, vienmēr to pielaikojiet, lai saprastu vai tā jums pieguļ perfekti.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija