Kādus apavus izvēlēties karstajām vasaras dienām?

Mode un stils 18.jūlijs 2023
 
Publicitātes foto/Shutterstock
Pm Publicitātes materiāls
 
Mūsu klimatā vasara ir ar mērenu siltumu un dažiem karstuma periodiem, kad temperatūra turas virs 30 grādiem, taču citur Eiropā jau vairākus gadus pēc kārtas ir novērojams postošs karstums. Klimats mainās, un mums atliek vienīgi tam pielāgoties ar piemērotu apģērbu un apaviem. Galvenais izvēlēties apavus, kas ir viegli, gaisu caurlaidoši un komfortabli Jūsu kājām.

Šajā rakstā parunāsim par atbilstošu apavu izvēli.

Gaisa temperatūra kāpj. Kādus apavus vilkt?

Mēs zinām, ka karstumā kājas var piepampt un tad stingru apavu valkāšana kļūst nepanesama. Šī iemesla dēļ ieteicams izvēlēties apavus ar atvērtu purngalu vai papēža daļu, piemēram, sandales vai dažādas iešļūcenes. Iešļūceņu modeļi ir visdažādākie, tai skaitā arī uz elegantas platformas un ar dizaina apdari, kas šim funkcionālam apavam piešķir atšķirīgu, pat greznu izskatu.

Neskatoties uz mainīgajām modes tendencēm, sieviešu vasaras sandales nekad nezaudē savu pievilcību. Sandales ir tradicionāli apavi, kas apvieno ērtību, stilu un funkcionalitāti. Vieglums un ērtums ir vissvarīgākie faktori, kas jāņem vērā, meklējot ideālas vasaras sandales.

Droši var apgalvot, ka zināmākie apavu ražotāji un apģērbu zīmoli ik gadus piedāvā jaunus sandaļu modeļus, kas izgatavoti no dabīgiem un viegliem materiāliem, lai nodrošina valkātāja ērtības un mazinātu karstuma radīto diskomfortu. Vasaras sandales ir piemērotas dažādām aktivitātēm, sākot no pastaigām līdz brīvdabas pasākumiem. Sievietēm ir pieejams plašs sandaļu klāsts, kas ietver dažādu formu un materiālu modeļus.

Šajā sezonā populāras ir gan tradicionālas, gan modernas un inovatīvas sandaļu versijas. Lai palīdzētu jums atrast ideālo pāri, esam sagatavojuši īsu ceļvedi.

  • Sandales ar klasisku sprādzīšu aizdari;

  • Dizaina sandales - šajā stilā izgatavotie apavi ir rotāti ar dažāda garuma siknām, kas apsietas ap valkātājas ikriem;

  • Gladiatori stila sandales: iedvesma gūta no senās Romas gladiatoru apavu dizaina. Gladiatoru sandalēm raksturīgas platas ādas siksnu sloksnes, kas aptver kāju un savstarpēji savienotas ar auklām;

  • Zvejnieku stila sandales: sandaļu modeļa prototips ir tradicionālie zvejas apavi. Tām ir atvērtas pirkstu un papēža daļas, apavi izgatavoti no ādas vai auduma ar siksniņu aizdari.



Izvēloties vasaras apavus, noteikti dodat priekšroku dabīgiem materiāliem, kas nodrošina pēdai gaisa cirkulāciju un to nesviedrē.

Karstumā augstpapēžu apavi nav ērta izvēle, tādēļ lielu popularitāti ir ieguvuši apavi ar pavisam nelielu papēdi - vizuāli radot iespaidu, ka pēda atrodas uz zoles bez papēža, kas pie kājas stiprināta ar smalkām sikniņām. Karstās vasaras dienās, kad daudz esat kustībā, kurpes ar plakanu vai nelielu papēdi samazinās slodzi uz kājām un pēdām, kā rezultātā dienas beigās nejutīsiet kājās smagumu.

Apavi tāpat kā atbilstošs apģērbs spēj pasargāt no saules negatīvas iedarbības. Ja plānojat ilgu laiku uzturēties saulē, ieteicami apavi ar slēgtu pēdu un gaisa cirkulāciju nodrošinošiem dizaina risinājumiem - “tīkliņa” vai auduma apdari.

Ne mazsvarīga ir apavu krāsu izvēle - gaišu vai neitrālu krāsu apavi absorbē mazāk siltuma nekā tumšās krāsas apavi. Gaiši toņi arī atstaro saules starus, tādējādi mazinot apavu sakaršanu.

Zināmākie pasaules apavu ražotāji tādi kā Ecco ( https://220.lv/lv/brands/e/ecco ), piedāvā ne tikai vasaras apavus sievietēm, bet vīriešiem un bērniem. Bērniem svarīgi iegādāties apavus, kas ir ne tikai ērti, bet arī veicina un stimulē pareizas gaitas un pēdas attīstību, tādēļ bērnu apavu izvēlei jāpievērš īpaša uzmanība - vairāk informāciju meklējiet šeit.

Vasara ir pašā tās plaukumā - vēl ir laiks iegūt savu ideālo vasaras apavu pāri (220.lv e-veikala piedāvājums) un izbaudīt komfortu un stilu, ko tie piedāvā!

APMAKSĀTA REKLĀMA



Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija