VIDEO: liesmas Rīgā "aprij" automašīnu, pāri nekas nepaliek

tautaruna.lv 6.maijs, 5:00
 
F64
Šobrīd vēl nenoskaidrotu apstākļu dēļ nakts laikā Rīgā sadegusi kāda automašīna, vēsta "Degpunktā".

Pilnībā izdeguša spēkrata vraks joprojām atrodas Mēness ielā, iepretim piecstāvu ēkai. Kāpņutelpā raidījums “Degpunktā” sastapa kādu otrā stāva iedzīvotāju. Tieši viņš bijis pirmais, kurš, pamanot liesmas, izsaucis ugunsdzēsējus. Vīrietis īsti nezina, kādi ir spēkrata aizdegšanās cēloņi.

“Pusdivos es ieraudzīju. Pēc tam izgāju ārā, kad jau ieraudzīju, ka sākās. Kopumā automašīna pilnībā nodega piecpadsmit minūšu laikā. Kad atbrauca ugunsdzēsēji… Ugunsdzēsēji atbrauca pēc septiņām minūtēm. Tur jau vairs nebija ko dzēst. Liesmas bija otrā stāva augstumā,” stāsta aculiecinieks.

Sarunā kaimiņš stāsta, ka nodegušā braucamrīka īpašnieks viņam nav svešs cilvēks. Regulāri no Mežaparka viņš ieradies Mēness ielā, lai apciemotu tēvu, kurš mitinās ceturtajā stāvā.

Savu braucamo vīrietis viesošanās laikā vienmēr nolika ielas malā, ierastajā vietā. Un nekas neliecināja par šādu iznākumu, jo automašīna tur atradās jau nedēļu. Tomēr krietni kategoriskāk savus uzskatus par iespējamo transportlīdzekļa aizdegšanās iemeslu izklāsta iemītniece no pretējās mājas.

“Es naktī piecēlos, viss sprāga. Puiši pateica - tā ir ļaunprātīga dedzināšana,” stāsta aculieciniece Lilija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas