Vajadzēs:
- 100 gr. cepamās sodas;
- 50 gr. citronskābi;
- 40 gr. kukurūzas cietes;
- ēteriskās eļļas, piemēram, piparmētru un pelargoniju eļļu;
- 8 gr. eļļu, piemēram, mandeļu vai kokosriekstu;
- rozā, rupja maluma un smalkā maluma himalaju sāli;
- sirds veida formiņas;
- virtuves svarus;
- trauku;
- karoti.
Process:
1. Traukā ieberiet visas sausās sastāvdaļas - cepamo sodu, citronskābi, kukurūzas cieti. Visu samaisiet kopā.
2. Sausajām sastāvdaļām pievienojiet klāt ēteriskās eļļas. Ja izmantojat piparmētru un pelargoniju ēteriskās eļļas, tad pievienojiet klāt piecus pilienus piparmētru un 2 gramus pelargoniju eļļu. Visu samaisiet kopā.
3. Maisījumam klāt pievienojiet eļļu. Visu samaisiet kopā. Iegūtajai masai ir jābūt mitru smilšu konsistencē. Ja šāda konsistence nav, tad klāt pievienojiet vēl nedaudz eļļu.
4. Pēc tam ņemiet sirds veida formiņas. Katrā formiņā ieberiet nedaudz rupja maluma un smalka maluma himalaju sāli.
5. Pa virsu sālim lieciet iepriekš sagatavoto masu. Piespiediet to klāt, lai izveidotos perfektas formas sirdis. Pa virsu sirdīm varat uzvērt rupja maluma sāli.
6. Atstājiet masu formiņās uz nakti.
7. Nākamajā dienā no formiņām izņemiet laukā izveidotās vannas "bumbas".
Tas arī viss!
Komentē