Sastāvdaļas
6 porcijas
- 1 liels puķkāposts
- 8 unces krējuma siers
- 1/2 tase skāba krējuma
- 1 glāze Čedaras siera
- 1 glāze Mozzarella siera
- 1/2 maza sīpola
- 6 šķēles bekona
- 1/2 tase sīpola
- 2 tējk. ķiploku pulvera
- 2 tējk. paprikas
- pēc garšas - sāls un pipari
- pēc vajadzības - izsmidzināmā eļļa
- (*1 unce - ~ 30 grami)
Puķkāpostu sadala ziedkopās, liek katliņā uz vidējas uguns un vāra 10 minūtes, līdz tās ir mīkstas.
Bekonu atdzesē un smalki sagriež.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 C un ietauko cepamtrauku ar izsmidzināmo eļļu.
Bļodā sajauc krējuma sieru, skābo krējumu, Čedaras sieru, mocarellas sieru, sasmalcinātu sīpolu, ķiploku pulveri un papriku, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Iemaisa puķkāpostu, 1/2 bekona un 1/2 sīpola.
Masu ieliek sagatavotajā cepamtraukā un pārklāj ar atlikušo bekonu.
Cep 20-25 minūtes vai, kamēr siers ir izkusis.
Dekorē ar atlikušo sīpolu.
Labu apetīti!
Komentē