"Carnival Youth" dalībnieks meklē jaunas mājas

Baiba Puriņa 15.maijs 2020, 18:29
 
Vladislavs Proškins/F64
Latvijā populārās grupas "Carnival Youth" dalībnieks Roberts Vanags ir jauna mājokļa meklējumos.

Sociālajā vietnē Facebook Roberts raksta, ka meklē īres dzīvokli Rīgas centrā vai tā apkārtnē.

"Izskatīšu visus variantus, bet konkrētāk lūkoju pēc gaiša, mājīga dzīvokļa labā cenā , ko ērti apdzīvot diviem cilvēkiem. Perfekti, ja ir, kur nolikt auto. Vēl labāk, ja ir kluss un tuvumā kāds staigājams un sportojams parciņš," vēlmes izklāsta Vanags.

Ieraksta beigas mūziķis neaizmirst arī atgādināt par "distancēšanos, roku mazgāšanu un visu pārējo, ko šodien vajadzēja atcerēties".

Carnival Youth ir Latvijas mūzikas grupa, kuru 2011. gadā izveidoja dvīņi Edgars (ģitāra, vokāls) un Emīls (bungas, vokāls) Kauperi un Roberts Vanags (taustiņinstrumenti, vokāls), pēc pusgada tai pievienojās Aleksis Luriņš. Grupa ir spēlējusi vairākos mūzikas festivālos Latvijā (tai skaitā Positivus), kā arī ārzemēs (Anglijā, Vācijā, Šveicē, Austrijā, Nīderlandē u.c.).

2016. gada janvārī Carnival Youth saņēma European Border Breakers Award balvu par panākumiem ārvalstīs. 2018.gada vasarā studijā "Red Bull Music Studios" Sanpaulu, Brazīlijā strādāja pie mūzikas ierakstīšanas jaunajam albumam "Good Luck", kas tika laists klajā 2019. gada 16. augustā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:49

Jaunākās diskusijas