Šokējošas detaļas - cik ļauni Megana Mārkla izturējās pret britu karaļnama personālu

tautaruna.lv 4.maijs, 10:12
 
depositphotos.com
Runas par to, ka Megana Mārkla izturējusies ne pārāk draudzīgi pret Kensingtonas pils darbiniekiem, parādījās jau 2021. gadā, neilgi pirms Saseksas hercogu skandalozās intervijas ar Opru Vinfriju. Protams, visas apsūdzības bijušajai Holivudas aktrisei pazuda otrajā plānā un pēc tam tika pilnībā aizmirstas. Taču nesen atkal parādījās detaļas par Meganas dzīvi britu karaliskajā ģimenē, raksta "The News International".

Hercogienes bijusī palīdze Samanta Koela apstiprināja, ka baumas nav izdomātas. Patiešām, pilī strādājošo vidū ir bijušas daudzas sarunas par Mārklas briesmīgo uzvedību. Viņa ar savām izdarībām pat noveda vairākus cilvēkus līdz aiziešanai no darba. Samanta nevēlējās iedziļināties detaļās (acīmredzot aiz cieņas pret savu darbu - gandrīz 20 gadus viņa bija karaliskā personāla darbiniece), taču atzīmēja, ka līdz ar Meganas ierašanos sākās šausmīga kadru mainība.

"Man bija paredzēts palikt tikai sešus mēnešus, bet es paliku 18: mēs nevarējām atrast man aizvietotāju, un, kad atradām, mēs nolēmām kopā ar Hariju un Meganu vest nolīgtos cilvēkus vizītē uz Āfriku, lai parādītu, kāda ir darba ikdiena. Bet galu galā visi strādnieki pameta darbu, kamēr viņi bija Āfrikā,” stāstīja Koela.

Atklātas arī sūdzības, kuras Harija un Meganas bijušais sabiedrisko attiecību asistents izteicis prinča Viljama personīgajam sekretāram. Tajās viņš ziņo, ka hercogienes uzvedība ir satraucoša, jo viņai "izdevās izmest divus vecākos darbiniekus".

Pēc bijušo pāra darbinieču teiktā, Meganas attieksme pret viņām bija pilnīgi nepieņemama, viņa vairākkārt pazemojusi vienu no meitenēm, cenšoties iedragāt viņas pašapziņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas