"Nešķiet neiecietīgi?"; sašutumu raisa populāras latviešu blogeres ceļojums Covid-19 laikā

tautaruna.lv 24.marts 2021, 16:12
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Populārā latviešu blogere Evelīna Pārkere devusies uz Tenerifi, Spānijā, kur bauda vasarīgu atpūtu kopā ar mīļoto. Kamēr Evelīna soctīklos aktīvi dalās ar fotogrāfijām no ceļojuma, komentāros fani izteikuši arī pārmetumus.

Pārkere publicējusi attēlus, kuros redzama gan pozējam uz apmešanās vietas balkona, gan baudām izbraucienu ar ūdens motociklu kopā ar mīļoto.

Tikmēr komentāros pie attēliem vairāki komentētāji pauž sašutumu par to, ka, kamēr speciālisti un valdība iesaka neceļot bez īpaša iemesla, influenceri to aktīvi dara.

"Visi eksperti un valdība vienprātīgi: Apsveriet jebkuru ceļojumu, pametiet valsti tikai nepieciešamības gadījumos Meanwhile influenceri: Maucam atpūsties uz Kanāriju salām", "wow, šis ir nepieciešamības gadījums, bestie?", "braucam uz citām valstīm, kamēr Latvijā citi cilvēki zaudē darbus dēļ pandēmijas, BET - EW VACATION", "Ko tu te dari? Es te Spānijā nedrīkstu uz citu reģionu aizbraukt pie ģimenes, bet tu ceļo no Latvijas un čakarē visu situāciju un palīdzi propagandai", "tā intereses pēc, nešķiet neiecietīgi postot bildes no ceļojuma, kad pasaulē notiek tas, kas tagad notiek? es saprotu, ka tas ir tavs darbs un saprotu, ka brauksi kaut vai nedrīkstēs, jo #content vajadzīgs" - sašutuši ir komentētāji.

Jāatzīmē, ka pandēmijas laikā arī citi Latvijā populāri cilvēki devušies atpūtā uz ārzemēm, piemēram bokseris Mairis Briedis un fitnesa modele Juta Valdmane.

Kā zināms, Ārlietu ministrija aicina neceļot bez būtiskas nepieciešamības.

Covid-19 izplatības ierobežošanai valstī no 9.novembra līdz 6.aprīlim izsludināta ārkārtējā situācija un noteikta virkne ierobežojumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas