Dārzeņi ar vistu
Vajadzēs:
- 1 pastinaku;
- 1 bieti;
- 1 saldo kartupeli;
- 1 papriku;
- 400 g mazo vistas fileju;
- sāli, piparus, rozmarīnu, sarkano papriku pēc garšas;
- sula no 1 citrona;
- 2 ēdk. olīveļļas.
Pagatavošana:
Ieslēdziet cepeškrāsni uz 180 grādiem, sagatavojiet cepamtrauku.
Nomazgājiet, nosusiniet dārzeņus, sagrieziet papriku, nomizojiet pastinaku, bieti un saldo kartupeli, sagrieziet tos kubiņos.
Vistas fileju nomazgājiet, sagrieziet strēmelēs un lieciet virsū dārzeņiem.
Pievienojiet olīveļļu, uzberiet sāli, piparus, rozmarīnu un sarkano papriku pēc garšas, samaisiet un lieciet cepamtraukā. Cepiet cepeškrāsnī aptuveni 30-40 minūtes, pirms pasniegšanas uzpiliniet citrona sulu.
Cūkgaļas fileja ar Briseles kāpostiem
Vajazēs:
- 300 g Briseles kāpostu;
- 2 ķiploka daiviņas;
- 400 g cūkgaļas filejas;
- olīveļļu;
- rozmarīnu, timiānu, sāli - pēc garšas.
Pagatavošana:
Ieslēdziet cepeškrāsni uz 180 grādiem, sagatavojiet cepamtrauku.
Cūkgaļas fileju nomazgājiet, nosusiniet. Veselu fileju ieeļļojiet ar olīveļļu, uzberiet sāli, piparus, ierīvējiet ķiploku, virsū lieciet rozmarīnu un timiānu.
Briseles kāpostiem pievienojiet ēdamkaroti olīveļļas, garšvielas pēc gaumes un lieciet cepties cepeškrāsnī kopā ar cūkgaļas fileju aptuveni 30-40 minūtes.
Komentē