VAKARA ZIŅAS. Idejas perfektam Jaungada balles grimam un manikīram

Mode un stils 30.decembris 2019
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
RM Raivis Maksis Malnacs
 
Jaungada un Ziemassvētku laikā jūsu manikīram vajadzētu ne tikai atbilst pašreizējām modes tendencēm, bet arī papildināt svētku tērpu. Vai manikīrs būs universāls, kas papildinās kleitu, vai kļūs par galveno akcentu, to izlemt jums pašām. Esam apkopojuši spilgtākās grima un manikīra svētku tendences, kas ne tikai izcels jūs svinīgajā pasākumā, bet arī izskatīsies atbilstoši un svinīgi Ziemassvētku ballei vai sagaidot 2020. gadu kopā ar draugiem, ģimeni vai kolēģiem.

Esi izteiksmīga Jaungada ballītē

Spīdumi, izteiksmīgas acu kontūras un spilgta lūpu krāsa ir jebkura Jaungada grima pamatā. Ja vēlies dažādot savu «make-up», vari izvēlēties krāsot tikai acis vai lūpas.

Klasika

View this post on Instagram

A post shared by Laura Mercier (@lauramercier) on

Nemainīga žanra klasika ir lūpas sarkanos toņos. Šādi lūpu toņi ir piemēroti jebkuram pasākumam, vienlaikus saglabājot elegantumu un koķetumu. Ja vēlaties mierīgākus toņus, varat izvēlēties sarkanās nokrāsās matētas lūpu krāsas. Savukārt spīdīgas lūpu krāsas, kuru paletē ir sarkanie un bordo toņi, lieliski izcels dāmas, kurām patīk pievērst sev uzmanību.

Dabisks mirdzums

View this post on Instagram

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Spilgta «make up tendence» ir grims bez grima. Saglabāt dabisko skaistumu palīdzēs neuzbāzīgi spīdīgi acu ēnojumi vai skaisti kontūrētas acu līnijas. Grims, kas papildināts ar sudraba, zelta vai sarkaniem spīdumiem.

Dūmakainas acis

View this post on Instagram

A post shared by Violette (@violette_fr) on

Jaunā gada un Ziemassvētku svinības reizēm kļūst par iemeslu, lai mazliet paeksperimentētu ar savu izskatu. Dūmakainas acis, tumšas lūpas, daudzkrāsainas uzacis, iespaidīgas acu kontūras un daudz mirdzuma svētku grimā ir tas, ko visu var un vajag izmēģināt.

Dekori

View this post on Instagram

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Svētku vakaram varat izvēlēties manikīru, kas būs aktuāls visu Baltās metāliskās žurkas gadu. Manikīra tendences būs baltas, krēmkrāsas, smilškrāsas, pelēkas, sudraba un zelta krāsas toņos. Arī mirdzumi, fliteri un dažādi dekori!

Zelta toņi

Izvēloties dārgmetālu nagu krāsu, jūs noteikti piesaistīsiet finansiālus panākumus savā dzīvē un saņemsiet daudz komplimentu par izvēlēto toni.

View this post on Instagram

A post shared by Best Nail Art (@_best_nail_art) on

Zelta manikīrs ne tikai radīs svētku atmosfēru, bet arī uzsvērs jūsu statusu. Ideāli šādu manikīru izvēlēties, ja svinībās būsiet nelielā melnā kleitā vai bikškostīmā.

Balts

Šī krāsa simbolizē mieru un tīrību, un tā ir saistīta arī ar sniegu. Sagaidot Baltās metāla žurkas gadu un izvēloties balto krāsu Jaungada manikīram, pievienojiet savam tēlam mākslīgo kristālu krelles, tā jūs izskatīsieties eleganti un sievišķīgi.

Dekoratīvie akmeņi

View this post on Instagram

A post shared by МАНИКЮР ПЕДИКЮР⚜️ОБУЧЕНИЕ (@trava_studio) on

Mode mainās un piedāvā visām gaumēm atbilstošu dizainu un jaunas manikīra iespējas. Tagad ir populāri uz nagiem veidot apjomīgas sniegpārslas, sirdis un dažādus attēlus. Mirdzoši akmeņu dekori veido bagātīgu rakstu, ko papildina spīdīgs krāsas tonis.

Sudrabaini balti

View this post on Instagram

A post shared by Hey, Nice Nails! (@heynicenails) on

Balts ar sudrabu - šāda krāsu kombinācija rada asociācijas ar mirdzošu sniegu.

2020. gada krāsa

View this post on Instagram

A post shared by R O O M S ‭ (@rooms.nail.brow) on

Auksti zilās nokrāsas ir saistītas ar ziemu, salnām un Jaungada brīvdienām, starp citu - tieši zilā krāsa ir atzīta par 2020. gada krāsu modē, dizainā un interjerā. Tieši šos toņus «Pantone» krāsu institūts pasludinājis par galveno un par vismodernāko krāsu nākamā gada laikā. Par nākamā gada krāsu vairāk lasiet brīvdienu žurnāla »Vakara Ziņas« 3. janvāra numurā.

Vienkrāsu pārklājums

View this post on Instagram

A post shared by steph stone (@stephstonenails) on

Vienkrāsaini spīdīgi pārklājumi ir ne tikai eleganti, bet arī izteiksmīgi un izskatās perfekti.

Detaļas

View this post on Instagram

A post shared by DRYBY (@drybylondon) on

Skaistu akcentu manikīrā veido, ja tikai vienu nagu pārklāj ar svētkiem atbilstošu rakstu, bet pārējos stilīgi pieskaņo 2020. gada sagaidīšanas svinībām.

Vairāk spīdumu

Ja nesanāca nagus pārklāt vienmērīgi ar spīdumiem, tad to var darīt tikai daļēji. Šajā gadījumā spīdoši elementi rotā katru nagu, bet noteikta daļa paliek nenosegta vai tiek kombinēta ar atšķirīgu krāsu.

View this post on Instagram

A post shared by Paintbucket (@paintbucketnails) on

Labāk ir atteikties no varianta, kad tikai viena pirksta nags ir pārklāts ar mirdzumu, jo šāds dizains izskatās novecojis un nav vairs aktuāls.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija