Kā vasarā stiprināt imunitāti: 6 praktiski padomi

Veselība 5.jūlijs 2020
 

3 / 6

pexels.com

3. Pievienojiet pārtikai dabiskos imūnmodulatorus!

Ja gadalaiku maiņas negatīvi ietekmē jūsu veselību, pievienojiet pārtikai dabiskos imūnmodulatorus - vielas, kuru mērķis ir dabiski stiprināt un atjaunot imunitāti.

Visām imūnmodulējošām zālēm ir vispārēja tonizējoša iedarbība uz mūsu ķermeni. Šādu zāļu uzņemšana aktivizē vielmaiņu, endokrīno sistēmu un autonomo regulēšanu. Vislabāk uzsūcas šķidrās vielas. Piemēram, "imūnšoti", savdabīgi "kokteiļi", kas satur svarīgākās vielas imunitātes stiprināšanai no šitake sēnēm, jaunpiena, peru pieniņa. Tos ir ērti lietot - vienkārši atveriet un dzeriet vienu reizi dienā.

Peru pieniņā, vienā no vērtīgākajiem biškopības produktiem, ir vairāk nekā 400 aktīvo sastāvdaļu, ieskaitot visvērtīgākos vitamīnus, neaizstājamās aminoskābes, olbaltumvielas, fermentus, hormonus un citas sastāvdaļas.

Savukārt jaunpiens ir mājlopu piens, ko tie dod pirmajās dienās pēc atnešanās. Šis produkts satur visas nepieciešamās vielas, kas palīdz stiprināt imūnsistēmu, un ir paredzētas, lai ātrāk pielāgotu ķermeni jauniem dzīves apstākļiem. Savukārt reiši sēnes satur vērtīgas vielas, kas izraisa makrofāgu un limfocītu pavairošanu. Šīs divu veidu šūnas stimulē imūnsistēmu. Šitaki sēnes ir bagātas ar lentināniem un citiem beta glikāniem, kas stimulē un atbalsta ķermeņa aizsardzības mehānismus.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija