7 produkti, kuru veselīgās īpašības mainās, kad tie ir pagatavoti

Veselība 17.novembris 2020
 
Baiba Puriņa
 

2 / 7

pexels.com

2. Svaigās sēnēs vairāk B vitamīna, pagatavotās - mazāk toksīnu

Lai gan sēnes pēc pagatavošanas var zaudēt B vitamīnu, ir arī vairāki labumi, ko tās iegūst no karstuma. Pirmkārt, svaigas sēnes ir kā sūkļi un var absorbēt toksīnus, kas tiek iznīcināti gatavošanas procesā.

Otrkārt, gatavošanas laikā palielinās antioksidantu daudzums sēnēs, ko mūsu organismam ļoti vajag.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija