Sastāvdaļas
- 1 tējkarote augu eļļas
- 300 g cieta siera
- 500 g liesa biezpiena
- Daži zariņi diļļu
- Sāls pēc garšas
- 2 loksnes liela, plāna lavaša vai tortiljas
- 150 ml piena
Pagatavošana
1․ Sakarsē cepeškrāsni līdz 160 °C. Formu (25 cm diametrā) ieziež ar eļļu.
2․ Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Sajauc ar biezpienu.
3․ Dilles sakapā, pievieno pildījumam, pārkaisa ar sāli.
4․ Katru lavaša loksni atloca un pārklāj ar pildījumu. Nedaudz siera un biezpiena masas noliek malā.
5․ No lavaša satin ruletes. Vienu liek formā gar sieniņām. Otru ieloca iekšpusē.
6․ Pārkaisa ar atlikušo pildījumu un pārlej ar pienu.
7․ Cep 15-20 minūtes, kamēr pīrāgs kļuvis zeltaini brūns.
UZZINI, KAS JĀĒD, LAI NOTIEVĒTU VAI PIEŅEMTOS SVARĀ!
Komentē